- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
trohak
csendes tag
Figyelj én kifizettem a csekket ami kijött, ez az 50000ft valami magas forgalmi havidíj miatti előleg(ahogy írta a másik fórumozó aki így járt, a következő magas havidíj esetén jóváírják), ha nem megyek be a telenorhoz nem is tudnék róla, tehát nem kötelezhetnek a kifizetésére, ráadásul nem hiszem hogy van ilyen szerződési pont hogyha magas a forgalmam akkor még a csekken kívül +50000-et be kell fizetnem... Ez már taplóság! Mire fel fizessek? A számlát kiegyenlítettem innentől kezdve kussban maradhatnának! Fél óra wapért nehogy már 100000-et fizessek hát kapják be!
Egyébként Augusztus végén volt ez, ugye szeptemberben jött a számla a 47-ezres be is fizettem nem kapcsolták vissza mondom bemutatom a telenornál a számlát akkor mondta a csávó hogy még azon felül fizessek 50k-t akkor majd visszakapcsolják... Na de mégis mire fizessek?
[ Szerkesztve ]
-
Sztif
aktív tag
SE-Hungary szerint nemsokára újra kaphatók a készülékeik a Telenornál. De remélem ez nem azt jelenti hogy behoznak egy alap készüléket és úgy várják a fogyást mint a sült galambot... Ha van egy kis eszük Android fronton is erősít(h)e(t)nek.
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
club1
veterán
-
trohak
csendes tag
Hát egy hétfői napon jött a 47 ezres csekk, már kedden be is fizettem, nem történt visszakapcsolás, szóval következő hét szerdán bementem. Szóval azonnal befizettem a számlát. A csávó mondta is hogy tudja hogy ki van egyenlítve megkapták.
Hát remélem nem muszáj ezt kifizetnem, nem is érzem jogosnak mivel a 47ezres csekket amit csináltam azonnal kiegyenlítettem, ez valami ócska duma lehet tőlük amivel mégtöbb pénzzel lehúzzák az ügyfelet... Ilyen pont nincs is a szerződésben hogy magas forgalom esetén felfüggeszthetik a kártyát és 50k-t kell fizetni hogy visszakapcsolják... -
tomp
félisten
Na úgylátszik, hogy helyre állt az internetfigyelő rendszerük. Jött egy sms, hogy kevesebb mint 40mega maradt.
-
tomp
félisten
Na megtörtént a lassítás. Nem is olyan vészes. Opera Minivel közepes képminőséggel a mobilarena(kb 92KB) 8mp alatt jön be.
-
HIJ
őstag
válasz Kovi71TM #6210 üzenetére
Ez most tulajdonkép a "Mi nem próbálhatjuk ki helyetted" akció akart lenni? Épp most akartam megrendelni, de akkor meg gondolom még...
-
tomp
félisten
Hoppá!
Kerettúllépési lasítás csak 6-24óra között van! 0-6 között nincs semmiféle lassítás! -
VINIKOR
senior tag
Nem lehet már tudni előre, hogy karácsonykor milyen akciók lesznek? Gondolom a Nokia 5230-as már elavultnak számít. Ennél jobb kell.
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Hol találom a telenor oldalán, a net wap kapcsolat tiltásához szükséges SMS kódokat? Minden hozzáférést le akarok tiltani.Xiaomi Redmi note 7
-
club1
veterán
válasz grafikus17 #6217 üzenetére
Szerintem nem véletlenül nem találod őket...
-
club1
veterán
válasz grafikus17 #6219 üzenetére
Mivel semmilyen ÁSZF részben nem szerepel erről információ, első körben felhívnám a telefonos ügyfélszolgálatot, és megkérdezném őket.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz grafikus17 #6219 üzenetére
Pannononline vagy most tudom is én hogy hívják... azon keresztül nem tudod tiltani ezeket?
#nincsbennetarcsi
-
tomp
félisten
válasz grafikus17 #6217 üzenetére
Telón töröld a wap profilját. Vagy telenor online szolgáltatásinfo és ott a mobil online startot törölni.
-
csab2
veterán
El kell állítani az APN-t.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
tomp
félisten
No!
7-től induló 500MB-os csomagra nem lesz automatikus váltás. Külön kell majd kérni/megrendelni. Érdeklődtem az adatforgalom számlálót is mivel ugye most L csomagnál nincs. Jelenleg nem megoldható. Pedig egyszerűen a belső mérő mutatóját kellene csak kirakni. Mondtam, hogy így csak a telefonon lehet nézni ami nem egy tuti módszer. Ugye ha nem nullázzuk le számlazáráskor... De remélik, hogy hamarosan követhető lesz. Ők is tudják, hogy most ez így gáz. -
littlelion21
addikt
Egy kérdés: ha egy telenor-os sim-ről hívást indítok pl. egy T-s teló irányába, de az a telefon külföldön "tartózkodik", akkor engem milyen mérvű plusz költségek terhelnek mint hívásindító?
Jól sejtem hogy semmi plusz?szerk: ez a másik 2 szolgáltatónál is így van?
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz littlelion21 #6231 üzenetére
Mindenütt csak a roamingolót érintik a plusz költségek.
-
joe69
senior tag
a mobilkvartett csomagban foglalt SMS-ek csak telenoros irányba használhatók fel?
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy az itthon levő elfekvő és már tutira lejárt SIMkártyáim tudom-e aktiválni? Illetve az mennyi kerülne ha lehet, vagy csak szimpla feltöltés?
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
csab2
veterán
válasz korpicschess #6235 üzenetére
Nem hiszem.
-
tomp
félisten
Mobilról a mobilmail.hu miért nem megy? Beépített böngésző: "The request your client sent was not identified by the gateway"
Opera mini: "Bad Request (Invalid
Hostname)" Mindkettőnél átirányítanak a mobile.mobilemail.hu-ra[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
Szar az egész. Én le is mondom a szolgáltatást, nekem ne számlázgassanak ki minden hónapban a havidíj mellé még wapot is, amikor nem is használom. Reklamáltam, jóváírták. De cigánykodjak minden hónapban? Nem, inkább véget vetek neki.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
veterán
Múlt héten rendeltem telenornál telefonon a galaxy s-t el olvastam utóbbi jópár hsz-.t, na kíváncsi vagyok hogy kedden hozza-e a futár a telefont vagy énis úgy járok mint sokan mások
1; csúsznak a szállítással és persze ha épp lejár akció akkor sokkal többe fog kerülni
2; lehet megse kapom mert nincs készleten és szólnak hogy válasszak mást
iPhone 13 Pro Max
-
rudymester
senior tag
-
tomp
félisten
válasz rudymester #6242 üzenetére
Csak S és M csomagnál lehet nyomonkövetni.
-
zoli62
addikt
Tud valaki esetleg valami belső infót az ebben a hónapban bevezetendő új telefonos internetes díjcsomagokról?
-
zoli62
addikt
Persze, hogy úgy gondolom, mert az előzetes közlemény szerint 7.-től megszűnik a 20- és 100 MB-os díjcsomag, és csak az 500 MB-os, és az 5 GB-os lesz, a kettő között meg egy nagy űr. Azaz, ha így marad, a piacon nem lesz versenyképes a Telenor mobilinternetes portfoliója. Egyszerűen nem engedhetik meg, hogy ne vezessenek be új díjcsomagokat.
-
tiger2301
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Ha aláírtam 2 évre hűségszerződést és még több mint 1 év hátra van, akkor új akciós készülék vásárlásával meg tudom-e hosszabbítani az előfizetésem újabb 2 évre?
2. Igazából csak a Samsung Galaxy S akció miatt érdekelne, de ha jól olvasom akkor kamu az egész? -
csab2
veterán
Igen tudom, mar kitargyaltuk. A neve is megvaltozik. Csak igy egyszerubb volt irni.
Tiger:
Altalaban a huseg lejarta elott 2-3 honappal szoktak engedelyezni akcios telefon vasarlasat.
A Samu Galaxy S akcio nem kamu, en is igy vettem a telefont 2 honapja. Az igaz, hogy gyorsan elfogy ezert keves helyen lehet kapni.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Helló mindenki! Tudtok valamit a telenoros netről BP-en? (Örs vezér tér) Próbáltam csatlakozni, de nem lehet, Kecskeméten még oké volt...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...