- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Szuper jó ez a MyTv, csak lassan 1napja Discovery Channel és SCI csatorna hangja el van csúszva.
Reggel jeleztem, délután 14-kor hívott a technikus, hogy már jó.
Áááá… dehogy volt jó, csak akkor nem tudtam ellenőrizni egyből.
Ismét jeleztem, de már péntek van, s sehol senki.Akkor minek fizessek a szolgáltatásért, ha nem jó.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
Bferibörs
addikt
válasz radio100jozs #52353 üzenetére
ez komoly ?
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
MODERÁTOR
-
theooracy
aktív tag
Üdv. Nem tudom jó helyen vagyok-e a gondommal, ami a következő:
Mobil internetet (Helló Data Start) szeretnék megosztani hotspottal és egy notival kapcsolódnék hozzá. A fellelhető wifi hálózatok között meg is találja, beírom a hálózati biztonsági kulcsot, amit a hotspotot szolgáltató tableten megadtam. (WPA2-PSK titkosítással) Ezután van a gond, hogy rövid "malmozás" után kiírja, hogy: " Eltérő hálózati biztonsági kulcsok" és felkínálja, hogy írjam be azt. De nem tudom, hogy mi lehet az. A notit használom otthoni wifi routeres nettel is.
Mit tehetek, hogy tudjak kapcsolódni a hotspothoz is?? -
MODERÁTOR
-
jbnd-007
tag
DWR-116-om van, firmware frissítés közben lerohadt a Chrome. Most gyorsan vibrál az 1-4 led, a többi nem ég. Próbáltam resetet nyomva sokféleképpen bekapcsolni, gépre kötve fix IP-vel kábelen elérni, semmi.
Ennél a TFTP-s módszernél (http://g300nh.blogspot.hu/2010/06/firmware-flash-and-brick-recovery.html) egyszer megváltozott a villogás, az 1-4 és a 2-3 váltogatja egymást másodpercenként, de a TFTP nem tudott kapcsolódni.
Van még esetleg más trükk, vagy kuka?
Van itthon még egy MR-3420 v1-em, azzal működésre lehet bírni a DWM-222-t?
-
enginev3.0
félisten
Van olyan aki járja az országot és megvan elégedve a lefedettséggel? Vagy épp nincs megelégedve
Telekomról váltanék
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Bferibörs
addikt
válasz enginev3.0 #52362 üzenetére
Pest megye elég nagy részét járom, van Telekomos netem is tartalékban ha gond lenne. Eddig nem volt problémám, a Telekomosra nem volt szükségem. Amerre járok kb. megegyezik a két szolgáltató lefedettsége.
Én is Telekomról váltottam. Semmivel sem rosszabb a szolgáltatása a Telenornak ( mint ahogy azt sokan gondolják vagy állítják )
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
-
theooracy
aktív tag
válasz enginev3.0 #52364 üzenetére
Bár nem kelet, de Velencei-tó környéke, Székesfehérvák is ok.
-
MODERÁTOR
Az ilyen kérdéseket sosem értettem. Szerintem igen kicsi (kb. 0%) az esélye, hogy olyan valaki ír ide, aki arrafelé jár, mint te.
Veszel egy feltöltőkártyát vagy Hello Data előfizetést, és kipróbálod.
Xiaomi 13T
-
Bferibörs
addikt
a HD nincs hűséghez kötve, én is először próba képpen léptem be, maradok.
Sajna más területről nincs tapasztalatom. Van egy-két panasz de eléggé kieső területekről (Pl. Ceglédi-szőlők ), többet nem olvastam itt.Nekem először HD, majd Telekom Domino Fix + Maraton tartaléknak ( a Telekomos előfizumat lemondtam ) eddig nem kellett a Maraton, van rajta vagy 10 GB net , nem tudom mi lesz vele ( kb. 3 hónapja használom a HD-t)
(#52366) Viktor0610
igen a kipróbálás a tuti
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Szám hordozás lenne
És Ha nem válik be akkor bukom végleg a mostani korlátlan böngészés opciómat telekomnál, csak ettől tartokA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Bferibörs
addikt
válasz enginev3.0 #52368 üzenetére
akkor vegyél egy feltöltőkártyát, hozzá opciót- netet( most nem ugrik be mi a legolcsóbb, más majd megadja az instrukciókat ) és szépen kipróbálod, buksz maximum 2000 Ft-ot. De tényleg ez a tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz enginev3.0 #52368 üzenetére
Klikk 1 GB 1390 Ft + 2 hónapig ingyen kapsz 1 GB -ot egy áréáért
Szóval ennyi lenne, hogy mérni tudjál.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz enginev3.0 #52371 üzenetére
ha rám hallgatsz, szerintem érdemes, én is fáztam tőle anno de nem bántam meg, nekem mondjuk nem volt ami a Telekomhoz kötött volna ( korlátlan böngészés ) az első méréseket én is ezzel az összeállítással végeztem azt elfelejtettem.
-
enginev3.0
félisten
válasz Bferibörs #52372 üzenetére
Sebesség nem annyira mérvado, nem kell torrentre, most is csak 30mbites a mobilnet
Csak hogy mennyire van több holtpont ahol végképp nincs net
Telekom eseten pl m3 pályán sok helyen semmi nincs
-
Bferibörs
addikt
válasz enginev3.0 #52373 üzenetére
hát nem konkrétan a sebességre gondoltam, nekem "vidéken" pontosabban útközben az a fontos, hogy van működő net vagy nincs és használható legyen, én sem töltögetek le, mondjuk nekem az útközben azt jelenti, hogy 1-2 órát töltök egy helyen , meg autóban utazás ( böngészés, youtube, film,TV nézés, chet erre használom ), általában a "mező" szélén ahol "gyérebb" lehet a net de nem jellemző ez sem. 3G nálam nem játszik az már gyenge ( lenne ) , amerre járok mindenhol megvan a 4G ( és tényleg legtöbbször a prérin ).
Használgasd a kártyást és meglátod. Némi pénzt megér szerintem, hogy pontosabb képet kapj még ha fel kell + - ban töltened is rá esetleg. Szerintem megéri még ha nem jössz ki abból a kb. 2000 Ft-ból akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
odipapa
senior tag
Ha már témánál vagyunk. Lakhelyemen vagy már 48 órája nincsen 4G. Két hónapja használom hipernet home előfizetésemet, eddig soha sem volt probléma.
Csak 3G van, akár a telómba akár a MIFI-be teszem a kártyát.
Szerintetek?
Hívjam az ügyfélszolgálatot? -
MODERÁTOR
-
szkaroly
senior tag
Itt Békéscsabán nem kell aggódnod a Telenoros mobilnet miatt. Egész jó a lte lefedettség is, csak a város külső részén kicsi a térerő. De ott meg stabilan fullos a 3G.
Poco F6
-
enginev3.0
félisten
Egyébként ha közösen használják a 4g-t a Telenor és a telekom akkor ugyan az a lefedettség Nem?
-
elekreg
tag
válasz enginev3.0 #52383 üzenetére
A lefedettség elvileg azonos, sebességben és más tekintetben vannak szegmentálások, hogy például ha az egyik szolgáltató korlátlan mobilnetes előfizetői adott helyen megfektetik a hálózatot, akkor az csak azon szolgáltató előfizetőire legyen ott hatással, a másik szolgáltatóéra ne.
-
enginev3.0
félisten
válasz elekreg #52384 üzenetére
Ó hát akkor nincs gond
Nekem nem gond ha néha csak 2mbit a sebesség máskor meg 100Gondolom útközben és kisebb városokban úgy sem nagyon esik meg hogy a sok felhasználó miatt kell sebességet korlátozni?!
-
4Grider
nagyúr
Ekkora városokban jellemzően saját 1800 MHz-en nyomják a 4G-t, 800 MHz csak a környékről szűrődhet be, vagy a szolgáltatók maguk kezelik ha aggregálják 1800 MHz-el.
-
Somatom
veterán
Nem egészen. Csak vidéken, és csak a 800MHz -es (B20) frekvenciát használják közösen.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #52362 üzenetére
Nekem van mind a kettőnél előfizetésem, járok mindenfelé, nem sok különbséget láttam a kettő között.
-
azbest
félisten
válasz #15490560 #52389 üzenetére
ha minden igaz, akkor sma csatlakozós. Van amelyik antenna csak egy sávra jó, míg van ami 800-as és 1800 körüli sávokra is. Ránézésre ezek is kínai antennák, amiket ez az oldal sorol, szóval talán segít a választásban [link]
Persze arra is figyelni kell, hogy az irányított antenna a torony felé kell nézzen.[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
Viktor!
Most látom, hogy már köthető a Telenornál is készülékbiztosítás. Ez mióta van?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
-
odipapa
senior tag
válasz zeon.hu #52377 üzenetére
Nem. Ez konkrétan Tiszaföldvár. És hogy érdekesebb a dolog, ma Kalocsán hasított a 4G 70Mbit-el.
Tegnap beszéltem az ügyfélszolgálattal, a hölgy megnézte az előfizumat, a hálózatot is, nem látott semmit, Sim kártya hibára tippelt, javasolta, hogy kérjek cserét.
Holnap Pesten leszek ki tudnám cseréltetni, kérdés ha ott is jó lesz a 4G az jelenthet-e simkártya hibát. Illetve egyáltalán kicserélik-e. -
Beniii06
addikt
válasz #15490560 #52389 üzenetére
Én csak a második antennáról tudnék beszámolni. Tudni kell, hogy az ilyen antennákra mindent ráírnak, hogy megvegyék és a ráírt dbi az esetek 95%-ában nem valós.
Azt nem tudom, hogy te hol szeretnéd használni/milyen jelerősséget van most, milyet szeretnél, csak saját példát tudok mondani. Nálam kifejezetten jó a térerő, csak kipróbálásképp vásároltam a sebbesség teszteléséhez/kelleni fog az USB-s wifi dongle-hoz, ha megérkezik az átalakító.
Az antenna alapvetően nem rossz, MiMo-s, viszont nem vagyok teljesen biztos, hogy 49 dbi-s, hiába a csomagolására is ez volt írva. Az igaz, hogy javított erősségben és minőségben is + SNR is nagyobb lett(sebesség nem sokat változott-alapból jó volt a térerő), viszont azt észrevettem, hogy bizonyos oldalak böngészés esetén valamiért lasabban(1-2 s) tétlenséggel töltött be a belső antennához képest, de utánna nem tapasztaltam semmi negatív változást. Azt is megállapítottam, hogy a B525 belső antennája elég erős, így ha gyenge neked a belső akkor valószínüleg ez a fajta javíthat rajta, ez a best budget opció, viszont ez ilyen lutri.
Ha tényleg komolyan gondolod az antenna dolgot, akkor neked valami ilyesmire lenne szükséged(városon kívül):[link] vagy [link]
Városban: érdemes lehet kipróbálni a MiMO miatt, ami kell a sebességhez 4G esetén.A másik két antennáról nem tudok nyilatkozni(az első hasonlít az eredetire kinézetre), én az első fajtájúból is rendeltem. kb 900 ft-ért *b*yról, kb még 2 hét mire megjön, de nem várok tőle sokat.
Ha nem sürgős neked a dolog, akkor írok mikor megjön és leteszteltem.
"Got any other secret weapons?"
-
Somatom
veterán
Kaptam egy e-mail -t, hogy számlám érkezett. Megnyitom a Walletet (beállítva, fizettem már vele ugyanilyen számlát), de nem mutatja, és olyan lehetőség sincs, hogy számlabefizetés. A többi opció viszont megjelenik. Jelenleg külföldön vagyok, a Telenoros kártyám slot -ja le van tiltva, és a másik slot -ban levő német kártyával netezek. Lehet, hogy ezért nem látom a Wallet -ben?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik