-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabifotos #72213 üzenetére
Nem a (két?) adblocker zavar be?
Pl. ma elindítottam volna egy videót a Videa oldalán, de amíg az AdGuard aktív volt, nem reagált a videó indítására. -
4Grider
félisten
válasz
szabifotos #72213 üzenetére
Konkrétan melyik korlátlan csomagról van szó?
-
válasz
szabifotos #72211 üzenetére
Nagyobb képet is betehettél volna (kevesebb információval), az első kép helyett .
Nem fogyhatott el a neted?
-
Somatom
veterán
válasz
szabifotos #68972 üzenetére
Az előbb teszteltem két Telenoros háló között. A mobilneten levő telóm volt a szerver és a Telenoros router mögötti tabom a kliens. Csont nélkül működik.
-
Somatom
veterán
válasz
szabifotos #68972 üzenetére
Ha Android a szerver, akkor root nélkül a 21 -es port nem játszik. Az Android root nélkül nem oszt 1024 alatti portszámot. Próbáld mondjuk 2121 -el és azt forwardold kifelé! Fontos az is, hogy publikus külső IP -d legyen a Telenortól, ne NAT -olt!
-
yellowmonste
csendes tag
válasz
szabifotos #68577 üzenetére
Egy kérdés, Hello Datád van vagy blue korlátlan?
-
törölt tag
válasz
szabifotos #60332 üzenetére
-
zseko
veterán
válasz
Szerintem ilyen távon szinte biztos jobban jársz kinti kártyával. Nekem giffgaff van így azt ismerem, amikor másfél éve kint éltem akkor 10GBP-ért 2GB net/500perc/2000sms járt (és persze hálón belül ingyen), most már 3gb net + korlátlan beszéd és korlátlan sms-t adnak ennyiért. Magyarországi mobil-t 5p-ért (~18Ft) vezetékes telefont pedig 1p-ért hívtam...
Annyi még, hogy kétféle feltöltés van, a 'goodybag' és a 'top up', előbbi kell a sima használathoz, míg utóbbi csak a nemzetközi híváshoz. -
DonMaster
addikt
válasz
márci 29.-ig nincs roaming azt remélem tudod. bár szept-okt-nov-dec-jan-feb a 6honap de jobb nem elfelejteni.
-
viktorhu
veterán
válasz
szabifotos #60338 üzenetére
Magyarországon fog a netforgalmad keresztülmenni. Négy hónap után elkezdhetnek felárat számolni az életvitelszerűen külföldi használat után, de még úgy is megérheti, meg kell nézni az ottani csomagokat.
-
viktorhu
veterán
válasz
Belföldi hálózaton kívüli hívás. De fél évre biztosan jobb a helyi sim.
-
asdf_
veterán
válasz
Termeszetesen kinti kartyaval vagy VOIP-rol hivsz angol szamokat, hiszen 91 (vezetekes) meg 162 Ft/percert (mobil) epeszu ember nem indit hivast. VOIP-pal 90 filler az angol vezetekes es 2.50 forint az angol standard mobil. De persze megfelelo net nelkul nem fog menni, szoval ha nem megvalogathato a hivas ideje, akkor fuggetlen telefon + helyi prepaid a modszer.
-
Peter.70
addikt
válasz
szabifotos #60097 üzenetére
Sziasztok,
Az megoldható, hogy mostani telenoros flottás számomat hello data díjcsomagba át vigyem?
-
válasz
szabifotos #60095 üzenetére
Emlékeim szerint a 2in1 csomagok emelt kerete két hónapig jár.
Ha lemondod a Klikket, már nem tudod újra megrendelni. -
4Grider
félisten
válasz
szabifotos #49405 üzenetére
Lehet olyan, hogy mivel nem fordulónapon töltöttem fel, ők időarányosan saccoltak egyet és levonták a pár napot az adatforgalomból?
Ha a következő Klikk levonás nem az előfizetés fordulónapján, hanem a Klikk megrendelését követő egy hónap múlva lesz, akkor lehet. -
Bferibörs
addikt
válasz
szabifotos #49217 üzenetére
-
törölt tag
válasz
szabifotos #49217 üzenetére
1220, vagy személyesen.
-
asdf_
veterán
válasz
szabifotos #45498 üzenetére
Ha egy teljesen minimalis ugyfelbaratsag lenne a szolgaltatoban, ez az sms igy nezne ki:
(nem, nem erdekel, hogy +1 query a db-bol)Tajekoztatunk, hogy Klikk 1GB szolgaltatasodat aktivaltuk.Forgalmi kereted a ciklus vegeig (apr. 18.) x MB. Udv, Telenor.
-
válasz
szabifotos #45498 üzenetére
Megnézted, hogy az adatforgalom részen mit ír ki a készüléked?
Mármint hogy mi mennyi netet fogyasztott?
Azzal már nem egy ügyfélnek mutattam meg, hogy a készüléke igenis (el)fogyaszthatja a netcsomagját.Egyébként meg senki nem mondta, hogy az egy giga net az nem 1000 MB. Gondolj a memóriakártyákra, winchesterekre, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest