- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #42200 üzenetére
Aki megveszi annak, de számomra semmi.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
balazs1011
aktív tag
Sziasztok.
Jól tudom, hogy a számhordozás csak a szolgáltatók közt lehetséges?
és ez nem igaz arra az esetre ha pl. telenoros a jelenlegi számom, de vennék
egy könnyen megjegyezhető telenoros számot.
Tehát csak a másik szolgáltató könnyen megjegyezhető számát tudnám csak hordozni
a telenoros új előfizetéshez?más:
Ismeri valaki közületek a Telenor My Tariff L csomagját részletesen?
A honlapot el tudom olvasni én is, engem a tapasztalati része érdekelne.
Konkrétan az érdekelne hogy külföldi munkavállalás miatt váltanák erre a csomagra
2GB nettel.---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
DrBubo77
veterán
válasz balazs1011 #42202 üzenetére
A kérdésed első felére már a másik topikban is leírták, hogy nem érthető. Kevered a dolgokat. A számhordozás és a számcsere két különböző dolog.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
balazs1011
aktív tag
válasz DrBubo77 #42203 üzenetére
Számhordozás csak szolgáltatók közt lehetséges,==> telenot vs. vodafone
telenor vs. telekom
így már érthető???
a jelenlegi számom 20/405-2490 számom , ha cserélni szeretném pl. 20/555-5555 számra,
akkor ez lehetséges a szolgáltatón belűl, vagy el kell hordoznom az új számot (20/555-5555 )
a vodához vagy t-mobilhoz, aztán vissza a telenorhoz?
így már érthető???---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
Viktor77
titán
-
-
Viktor77
titán
válasz balazs1011 #42206 üzenetére
Kérdezted, hogy így már érthető-e? Válaszoltam.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
taip
senior tag
válasz balazs1011 #42204 üzenetére
Megveszed a szép számot, elkezded használni, a régit meg kidobod.
Hol van itt csere, de főleg számhordozás?? Szerintem ezt egyedül te érted.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
MODERÁTOR
válasz balazs1011 #42204 üzenetére
Ha jól értem, számcserét szeretnél.
Természetesen lehetséges.
Amennyiben bármilyen szám megfelelő, bemégy egy Telenor üzletbe, és elvégzik a cserét. Zaklatás esetén díjmentesen.
Amennyiben speciális szám igényed volna, szintén ugyanez a megoldás, csak jelezned kell a csere előtt, hogy egyedi számot szeretnél.Nem értem, a MyTariff L csomagnál mire vagy kíváncsi? A csomagban korlátlan belföldi, nem emeltdíjas irányba történő hívás van benne és 500 megabájt net. SMS-t nem tartalmaz, azt 40 forintos darabáron küldhetsz.
Külföldi, EU-n belüli korlátlanságot 1500 forintért vehetsz mellé -a kedvezménykeret miatt igazából ez csak 500 forint.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Viktor77
titán
Ezt nem értem én se.
Van egy 2490-es és egy 5555-ös szám. Az utóbbit elhordozza a Vodához, ekkor van egy 2490-es szám, és egy Vodás 5555-ös szám. A Vodától visszahordozza a számot, ekkor lesz egy 2490-es és egy 5555-ös szám, ugyanott vagyunk mint a kiinduláskor.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #42209 üzenetére
Mennyibe kerül egy ilyen egyedi szám?
-
MODERÁTOR
-
balazs1011
aktív tag
válasz Viktor0610 #42209 üzenetére
KÖSZÖNÖM ,hogy te megértetted a lényeget!!!
Külföldre mennék dolgozni (kamionozás) , és a délután voltam a Telenorban.
Ott azt mondták hogy e célból a leg kedvezőbb csomag számomra a My Tariff L 9900Ft-ért korlátlan.
de vehetek hozzá 2GB netet 6000Ft-ért. Mivel kint is kell néha a net, ha nincs wifi.
és lehet hozzá még választani olyan opciót, hogy nem csak EU-ból tudok korlátlanul
hazatelefonálni magyarországra a családnak, hanem pl. németből ausztriába is ingyenes a hívás egy kollégának, barátnak. ez így cakk-pakk 17000FtSzeretem kikérni mások véleményét egy témával, kérdéssel kapcsolatban, mielőtt aláírom
a 2 éves rabláncot. Ne hogy menet közben pofáraesés legyen.---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
MODERÁTOR
válasz balazs1011 #42214 üzenetére
Fontos, hogy az EU roaming csomagok feltétele a havi egy, Magyarországról indított hívás, ezt mindenképp' vedd figyelembe!
Xiaomi 13T
-
balazs1011
aktív tag
válasz Viktor77 #42210 üzenetére
A kérdés az volt:
hogy a számhordozás csak a szolgáltatók közt lehetséges???????
ennél egyszerűbben már nem tudom leírni!!!---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
balazs1011
aktív tag
válasz Viktor0610 #42215 üzenetére
erről nem volt szó!!
és mi van ha még sem tudok hazajönni, amit kétlek,
és nem lesz meg az az egy hívás sem.
felbontják a szerződést?My Tariff L + EU Roaming Plus azt hiszem így áll össze.
[ Szerkesztve ]
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
MODERÁTOR
válasz balazs1011 #42216 üzenetére
Számhordozásra tényleg csak szolgáltatók között van lehetőség.
Számhordozás nem egyenlő számcsere!Xiaomi 13T
-
balazs1011
aktív tag
válasz Viktor0610 #42218 üzenetére
csak mert itt a PH-n hirdetnek könnyen megjegyezhető számokat,
és arra gondoltam, hogy veszek egy ilyen számot aztán azt társítom
az új előfizetéshez.---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
MODERÁTOR
válasz balazs1011 #42219 üzenetére
Azt úgy nem tudod megoldani.
Csak a Telenortól kérheted az új számod.Xiaomi 13T
-
balazs1011
aktív tag
válasz Viktor0610 #42220 üzenetére
ez akkor sem lehetséges ha feltöltőkártyásként váltanék előfizetésesre?
mert akkor elvileg viszem a számom. Vagy rosszul tudom?---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
taip
senior tag
válasz balazs1011 #42217 üzenetére
Szerintem inkább MyTariff L + EU Roaming + Havi extra 2 GB kiegészítő csomag.
Egyébként a feltételek fent vannak a honlapon.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
MODERÁTOR
válasz balazs1011 #42221 üzenetére
Válthatsz, de akkor két számod lesz, a cserét nem intézheted így sem.
Xiaomi 13T
-
balazs1011
aktív tag
valami ilyesmi.
Csak a nyár elején bent voltam a telekomnál egy szerződéshosszabbítás miatt
és rákérdeztem egy hasonló csomagra, elég bután néztek rám.
Nem értették, hogy korlátlanul szeretnék külföldről hazatelefonálni a családomnak.---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #42212 üzenetére
Köszönöm Mindkettőtöknek
-
4Grider
nagyúr
válasz balazs1011 #42224 üzenetére
Nem csoda, hogy nem értették. A roaming nem ugyanannyiba kerül egy szolgáltatónak, mint ha itthon tartózkodsz, és innen telefonálsz. Kb. olyan, mint ha taxival szeretnél végigmenni a kék túra útvonalán. Még a vodafone redesek közül is kiteszik a kamionosokat. Ebből a szempontból jelen pillanatban a legjobb hazai lehetőség az, hogy havonta egyszer fel kell jelentkezzél a hazai hálózatra.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Szeptember 29-én csak azoknak lesz korlátlan a net,akiknek van valamilyen adatcsomagjuk regisztrálva? -
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #42227 üzenetére
Az apn csak azokat engedi fel a netre, akiknek van valamilyen net csomagjuk. Ezért csak a számlázási rendszerben kapcsolják ki ilyenkor az adott nap mérését.
-
lufi7
aktív tag
válasz balazs1011 #42224 üzenetére
Miért nem kint veszel valamit?
"Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
MODERÁTOR
-
Def26
félisten
4g+ teszt városokról nincs infó?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
wetomi
aktív tag
Budapest, Győr, Szombathely. A Balaton körül most hirtelen nem találok infót.
(#42234) darvinya: Van azért egy pár néhány, a teljesség igénye nélkül csak a listát néztem, de nyugodtan javíts ki
Samsung Note 4, Note 5, Note Edge, Alpha, A8, S5, S6, S7
Apple iPhone 6S, 6S Plus
LG G4, G5, G Flex2
Microsoft Lumia 950
Sony Z5, Z5C -
nagyúr
Sziasztok!
Tarifahűség miatti kötbért hogyan számolja a Telenor? Idén márciusban kötöttem 2 éves hűséget MyTariff M csomagra (készüléket nem vásároltam), de most lehetőségem nyílna nagyon kedvező csomagra váltanom a munkahelyemnél. Felhívtam a Telenort és 36ezerFt kötbért mondtak. Náluk nem úgy van, mint pl. a UPC-nél, hogy a hűség kezdetétől eltelt hónapok számát szorozzák meg a kedvezményes és a listaár különbözetével és az lesz a kötbér összege?
Köszönöm a segítséget
-
mamusz11
tag
Üdv,
A sim kártya azonosítója az az ICC vonalkód ?
Learning never exhausts the mind!
-
MODERÁTOR
-
mamusz11
tag
-
balazs1011
aktív tag
Mert nem ismerem a kinti lehetőségeket.
Szempont hogy a szüleimnek pl. nincs netjük, ezért a messenger kizárva.
Tehát marad az az opció hogy ne kelljen töltögetnem egységgel a kártyát
hogy telefonálni tudjak.---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
taip
senior tag
válasz balazs1011 #42241 üzenetére
Milyen kártyatöltögetésről beszélsz? Eddig havidíjas (utólag fizető) konstrukcióról volt szó.
Amúgy pedig ha nem tudod vállalni, hogy havonta egyszer itthonról telefonálsz, akkor szerintem marad a 20 Ft/perc, az sem gáz, nyilván nem kell órákat beszélni vele.
-
4Grider
nagyúr
válasz balazs1011 #42241 üzenetére
Én csak évi 3-4 hetet vagyok külföldön. Ami nekem bevált, a két sim kártyás (logikusan független és az összes európai mobil frekvenciát ismerő) telefonkészülék, sőt pluszban van még az autóban egy független Mifi is. Így nem kötődöm kizárólagosan a hazai szolgáltatómhoz.
A Telenor adott roaming szolgáltatásáról a következőt lehet tudni:
Szolgáltató a Szolgáltatást a normál felhasználásra vonatkozó feltételek betartásával bocsátja az Előfizető rendelkezésére, ezen feltételek betartását az Előfizető a Szolgáltatás megrendelésével magára nézve kötelezően vállalja. Szolgáltató minden, a normál használattól eltérő nem rendeltetésszerű használatot az Előfizető részéről megvalósuló megtévesztésnek tekint, és erre tekintettel a nem rendeltetésszerű használat esetén a Telenor a Szolgáltatást megtévesztésre hivatkozással, a roaming szolgáltatásra (hang- és adatszolgáltatásra egyidejűleg) is kiterjedően korlátozza, melynek tényéről az Előfizetőt értesíti. A korlátozás feloldást az Előfizető személyes ügyfélszolgálaton kérheti amennyiben indokolja a normál használattól eltérő felhasználás okát.
Magyarul simán lekorlátoznak és azt csak itthon tudod feloldatni, ha nem felelsz meg a feltételeknek, pl. nincs meg a havi 1 hazai alkalom. Mint írtam, taxival ne akarj végigmenni a kék túra útvonalán. Ha találsz is egy hülye taxist, néhány hegycsúcs után úgyis kitesz az autóból, mert rájön, hogy nem éri meg neki. Jövő nyáron elméletileg változni fog a helyzet, gyakorlatilag majd meglátjuk. Addig viszont a szolgáltatónak komoly és nehezen kontrollálható költség a roaming, így nem vállalja fel, hogy neked veszteséggel biztosítsa. Ezért ezek az ajánlatok NEM a külföldön dolgozóknak szólnak, hanem az itthon élő, de sokat utazó előfizetőknek. Hazai szolgáltatónak jelen pillanatban NINCS olyan előfizetése, ami tartósan (értsd: 30 napnál többet egyfolytában és évi 90 napnál többet külföldön tartózkodó) előfizetőknek szól.
Ami nálad még külön gond lehet, ha a mostani flottás csomagodra még van hűséged. Remélem nincs (alapcsomagod van és nem is vettél rá igénybe készülékkedvezményt)... -
balazs1011
aktív tag
válasz 4Grider #42243 üzenetére
Elvileg 2-3 hetente hazajövök, tehát az egyszeri hálózatra való feljelentkezés biztosított,
és akkor elvileg számomra ez egy jó megoldás lenne.Sajnos másik szolgáltatóknál nem így működik.
Mert ott ugyan annyit kell leforgalmazni itthon mint kint.Az adatkártyával mi a helyzet?
A két kártyás telefon adott, OneplusTwo és tudja az összes hálózatot.
Szerinted,ha itthon veszek egy adatkártyát, azt tudom használni kint?---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
4Grider
nagyúr
válasz balazs1011 #42244 üzenetére
Megabájtonként 19.10 Ft-os felárral igen. Bár DPI esetében pont le van tiltva a külföldi használat, de alapból az adatkártyákat lehet külföldön is használni az említett roaming-felárral.
Ha előre láthatóan 100 MB-nál többet forgalmazol hetente, akkor pedig napi/heti/néhol havi roaming csomagokra tudsz előfizetni. Ezeket megtalálod a szolgáltatók roaming oldalain. -
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha esetleg rossz helyen teszem fel a kérdést.. Szerintetek elképzelhető, hogy a galaxy note 4 idén még kapható legyen a telenornál, vagy teljesen kifutott termék lenne?
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
csanady97
tag
Sziasztok!
Ma járt le a hűségidőm a telenornál. Smarttarifa 2 csomagom van, de szeretnék váltani most már valami másra, viszont a jelenlegi MyTariff csomagok nem nagyon tetszenek az internet lekapcsolása miatt. Tudnátok valami jobb csomagot akár más szolgáltatónál vagy esetleg valami flottán belül? Jó lenne ha nem kerülne többe mint a smarttarifa (4000 Ft).
-
chungee
addikt
Estét!
Klikk megszünt, mi van helyette
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest