- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vole
aktív tag
válasz
bandus #24391 üzenetére
Azert a polo eleg gyerekes pelda, talalhattal volna valami olyat ami legalabb egy kicsit hasonlit a szemuveg - lencse problemahoz.
Amugy a tartalek lencse temaban a legjobb pelda a Hatchet Wire. Van Egy Ducati, egy normal fekete, egy ezust es egy barna keretem. Mindegyikben gyari lencse, de a barnaban es a sima feketeben lencset kene cserelni, de sehol nem talalok normalis aron eredeti Oakley lencseket, meg a beszallitom se tud szerezni. Par ev es ugyan ez lesz az Inmate -el.
Szerencsere a Valve -hez, Unknown -hoz es a Julietekhez tartalekoltam eleg lencset egy eletre -
Vole
aktív tag
válasz
bandus #24381 üzenetére
Azert egy Oakley keret eleg sokaig kitart. Az evek soran pedig tortenhetnek "balesetek" amikor a lencse veletlenul megserul. Szerintem a 2 par lencse siman realis, de a gumikbol valoszinuleg nem lesz szukseg a 2 extra szettre ( mondjuk a gumik meg olcsok, szoval nem nagy dolog abbol is tartani parat ).
Brownie: Nem Bigtaco -rol hanem Inmate -rol volt szo, ami femkeretes.
-
Vole
aktív tag
válasz
Butcher-HUN #24340 üzenetére
Ha vadonat uj is erdekel jo aron, akkor keress meg, van nalam Fuel Cell raktaron.
-
Vole
aktív tag
válasz
PowerBuldog #24324 üzenetére
Eloben nem lattam a lencset, de keprol nekem VR28 -nak tunt. Amugy a te linkeden is ha megnezed a VR28 -at, akkor lathatod hogy kozelebb all a kepeden lathatohoz ( en az elobb neztem meg az enyemet eloben ).
Ettol fuggetlenul lehet hogy Dark Bronze, csak az elvileg sargasabb, a VR28 meg barnasabb.
-
Vole
aktív tag
válasz
PowerBuldog #24322 üzenetére
Biztos hogy ez nem VR28 ?
-
Vole
aktív tag
válasz
Brownie0306 #23133 üzenetére
Eloszor mindenkepp szolj neki, ird meg mi a baj, es vard meg mit valaszol.
Ha te elore utaltal, akkor ragaszkodj ehez "visszafele" is, ha utanvettel ment, akkor te is ugy kuldd vissza.
-
Vole
aktív tag
válasz
TayRol #23112 üzenetére
A Jupiter Factory Lite egy uj tipus. A keret fem, a szarak pedig karbonbol vannak. Szeptember 20 -tol lehet oekt kapni tobb szinben. Ha erdekel, akkor a kokod alapjan megtalalod a neten, de sajnos az Oakley honalpjan meg nincsenek fent:
Brown OO4066-02 ($230)
Brushed Aluminum OO4066-04 ($280)
Dark Blue OO4066-03 ($230)
Matte Black OO4066-01 ($280)Annyira nem is draga, majd felprobalok egyet hatha jol all
-
Vole
aktív tag
válasz
TayRol #22939 üzenetére
Nekem volt egy Montoya edition Splice -om, de erdekes modon az also crystal black resztol viseles kozben rosszul lettem. Szo szerint. Soha semmilyen mas szemuveggel nem jartam igy. Aztan odaadtam az ocsemnek, es evekig hordta gond nelkul. Szep kis szemuveg volt az, akkor meg ertelmes tipusokat gyartott az Oakley.
-
Vole
aktív tag
válasz
PowerBuldog #22706 üzenetére
Ugy tudtam a Scalpelbol nem volt +Red, csak Ruby.
-
Vole
aktív tag
Valaki rendelt tolem ket Small Soft Vault -ot nemreg, de nem talalom a privatot, ugyhogy kerem jelentkezzen az illeto, mert megerkeztek a tokok, koszi
-
Vole
aktív tag
Paypalon automatikusan zaroljak az osszeget amint valaki nyit egy claim -et ellened.
A resolution center -en keresztul szepen ird meg neki, hogy a leirasban egyertelmuen szerepelt hogy a szemuveg festett, nem gyari, ezen kivul a cimet a rendszer automatikusan elkuldte neked, es te a megadott cimre postaztad, igy nem vagy hajlando fizetni az o hibajaert.
Ezutan a helyedben azonnal benyomnam, hogy a paypal vizsgalja ki az ugyet, ha akar, kozben valaszolhat az ember. A paypal dontese valoszinuleg az lesz, hogy a vevonek vissza kell postaznia a szemvueget hozzad, es amint a tracking szam alapjan megerkezik a cimedre, akkor automatikusan megkapja a vevo a paypalon zarolt penzedet. Arra szerintem nincs lehetoseg, hogy a vetelar+postakoltseg folott vonjanak le toled penzt.
-
Vole
aktív tag
válasz
PowerBuldog #22509 üzenetére
Oszinten szolva megertem kicsit a vevot, mert nem egyertelmu a leiras. Eredeti szemuveget ir, custom festessel. Nos, az Oakley -tol is lehet Custom szemuveget rendelni, es voltak ugye special edition kiadasok amikrol nem mindenki tud, ezert azt gondolhatta a vevo, hogy ez eredeti, Oakley altal festett szemuveg.
A leirasban inkabb "repainted" -et irtam volna vagy ilyesmit, esetleg "repainted by artist".
Szerintem ezt benyaltad, kerd vissza a szemuveget, add vissza a penzt es hirdesd meg rendesen ( rendes leiras, tobb kep ). Igy megszabadulsz a negativtol is. Tanulopenz, van ilyen.
-
Vole
aktív tag
Eloszor is a paypalon vagy ebayen keresztul ahol nyitotta a claim -et, ott ird meg, hogy az aukcio leirasaban szerepelt, hogy ez nem gyari festes, ezert ha nem olvasta el, akkor az az o hibaja.
A visszafizetes ugy mukodik, hogy a claim -en keresztul megirod neki, hogy kuldje vissza es amint visszaerkezik hozzad, akkor kapja a refund -ot, amit toled mar automatikusan zaroltak.
Szar ugy ez, mert belefutottal egy pocsfejbe, ilyenkor az elado szinte csak bukhat. Ezt a festes dolgot mindenkepp ird meg neki, hogy olvassa el a leirast, mert abban benne van. Erdemes kedvesen tudtara adni, hogy o volt a hulye.
A masik ugye a cim. Melyik cimre kuldted, az ebayre vagy a paypalra?
Amugy a cim ezek szerint helyes volt, csak a seggfej valoszinuleg a fia cimet adta meg az ebayen. Gyanitom, hogy mivel kanadai, ezert az usa -bol vasarol gyakran, es a fia postazza el egyben a cuccokat neki, igy olcsobb.
-
Vole
aktív tag
Holnap csinalok egy Ducati -s lencserol kepet.
A Ducati Monster Dog -hoz piros feliratos softbag jar es az O betu is ugyebar piros azon, amirol azt irja hogy lekopott. Erdekes kicsit, fura hogy a piros teljesen lekopottt.
Szerintem siman lehet eredeti, de eloben kell latni. Polished kereten a ket hajszal karc a legarulkodobb szerintem. Ha azok nincsenek akkor tuti gagyi.
-
Vole
aktív tag
-
Vole
aktív tag
válasz
tomtrial #22304 üzenetére
A Ducati gravirnak benne kell lennie a lencseben. Az MD Ducati normal Black Iridium lencses volt, nem polarizalt.
Az O betu valoban kopos fajta, de ha vigyaz ra az ember akkor nem veszes. Nehany tulaj nagyon le tudja lakni a szemuvegeit, nekem valahogy sose jonnek elo azok a hibak, mint az ilyen tulajoknal ( keret tores, lencse foltosodas, festek kopas, felirat kopas... ).
Szerintem ez amugy eredeti. Ha jo allapotu, akkor vedd meg, mert ujonan mar nem nagyon lehet szerezni sajnos.
-
Vole
aktív tag
Nem ertem hogy tudtok egy konkret tipust kivalasztani
Hatchet, Valve, Juliet reszemrol.
Ez kicsit olyan, mintha egy szoke egy barna es egy fekete bombazo kozul kene valasztani egyet
-
Vole
aktív tag
válasz
gyurika981 #22007 üzenetére
Ha a $155 + $20 posta jo ar egy vadonat uj Batwolf -ert, akkor szolj. Viszont nalam felprobalni nem tudod.
-
Vole
aktív tag
Ha van itt esetleg olyan valaki, aki weboldalak keszitesevel foglalkozik, akkor priviben jelentkezhet. Fizetes oakleyban is lehetseges
-
-
Vole
aktív tag
válasz
madagascar #21781 üzenetére
Ha el akarsz adni valamit, akkor illik pontos leirast adni.
A 03-881 raadasul nem XLJ hanem sima.
-
Vole
aktív tag
válasz
madagascar #21779 üzenetére
A Jet Black -el semmi, a Jet Black Iridiummal annal tobb
-
Vole
aktív tag
válasz
madagascar #21777 üzenetére
A keprol lathatja, de honnan tudjam/tudjuk, hogy jo kepet linkeltel -e? Leirasban sima szerepel.
Aki ert hozza, az nem ir olyat, hogy Jet Black Iridium
-
Vole
aktív tag
válasz
madagascar #21775 üzenetére
Engem nem erdekel a szemuveg, de talan jo lenne tisztazni, hogy sima Flak Jacket, vagy XLJ, hatha akkor hamarabb talalsz ra vevot.
-
Vole
aktív tag
válasz
Brownie0306 #21772 üzenetére
Tudom, hogy van tobb fele, nekem is van legalabb 3 kulonbozo, de egyik sem jo pl. a Valve -re. Ezert lenne jo latni konkretan azt amit a kollega vett, mert akkor utana tudok nezni, hogy pont ugyanolyat hol tudok szerezni.
-
Vole
aktív tag
válasz
Brownie0306 #21718 üzenetére
Regebbi Fives es az XS Fives biztosan kissebb, Minute, XX kb. hasonlo meret.
-
Vole
aktív tag
válasz
Brownie0306 #21716 üzenetére
X-Metalbol a Penny a legkissebb. O-Matterbol van keskenyebb es a regebbi wire szemcsikbol is van kicsi, pl. Square Wire 2.0 eleg kicsi volt, Whisker se tul nagy.
-
Vole
aktív tag
Megneztem az M-Frame Slash Strap Kit -et, es szerintem tokeletes a Penny -re is. Ha lesz egy kis idom, akkor felprobalom a Julietre.
-
Vole
aktív tag
válasz
Brownie0306 #21701 üzenetére
Igen, ilyen egyszeru. A lencsenek nem lesz baja. Van amugy egy kis hely a lencsenek, arra figyelj, hogy oda pattanjon be rendesen es csak utana huzd meg.
-
-
Vole
aktív tag
válasz
Brownie0306 #21631 üzenetére
Nekem volt Penny -m es nem a vitrinben allt
Rugos a szara, de nekem nem volt vele bajom soha, valoszinuleg akinek eladtam annak sincs vele gondja. A lencsebol ilyen tipusoknal erdemes beraktarozni. Nekem pl. van a Valve -hez, Unknown -hoz, Juliethez 3-4 par lencsem mindegyikhez, kulonbozo szinekben, nehogy kesobb lencse nelkul kelljen hasznalnom a keretet. Egyedul a Hatchet -hez nem tartalekoltam, azt banom is, de talan sikerul meg szereznem bele lencset, addig is vigyazok rajuk. Szerencsere van par, ugyhogy nem hasznalom el oket olyan gyorsan
-
Vole
aktív tag
válasz
Brownie0306 #21629 üzenetére
Ha hasznalni is akarod, akkor figyelj arra, hogy a Penny az eleg kicsi.
-
Vole
aktív tag
válasz
PowerBuldog #21626 üzenetére
Jah, eleg nagy, csak nem ertettem miert nekem cimezte. Ezzel mindig megzavartok
-
Vole
aktív tag
Sajnos nincs nalam a cucc, ezert nem tudom megnezni, hogy mennyire szuk a gumi, de ha bevallalod es nem eleg szoros, akkor marad amit X-Metal kollega irt.
-
Vole
aktív tag
válasz
landeron78 #21508 üzenetére
Ezzel egyreszt itt nem mesz sokra, masreszt minek kell vegig nagybetuvel irni, es minek kellett haromszor postolni?
Ezzel csak a moderatornak csinalsz pluszmunkat. -
Vole
aktív tag
Le kene merni, hogy milyen vastag a Penny gumi alatti szar resze, es mennyi az M-Frame -nel ugyanez. Ha a ketto nagyjabol egyforma, akkor ramegy ez a cucc.
Az a baj, hogy az M-Frame Kit ocsemnel van, ugyhogy nem tudom raprobalni a Julietemre, de ha kiderited, hogy mekkorak a meretek, akkor el tudja postazni neked ha kell.
-
Vole
aktív tag
A ket nadrag rovid, szorfos gatya, majd lovok kepeket meg megnezem a meretet ha lesz idom.
-
Vole
aktív tag
válasz
PowerBuldog #21487 üzenetére
Nekem meg pont az a bajom, hogy vettem ket Oakley gatyat, es mindketto kicsi ( ugyan az a meret, csak mas szin ). Azota a fiokban pihennek. Ha erdekel megnezem majd, hogy mekkorak, es lovok par kepet roluk.
-
Vole
aktív tag
Keprol maga a szemuveg nekem nem egyertelmuen fake, de bevallom Jawbone -t eloben csak parszor lattam, nem nagyon tetszik ezert nem is figyeltem oda a reszletekre.
Erdekelne, hogy a kepen mibol latszik, hogy ez fake? ( en is tanulok neha valamit :-)
- Vazzeg, ma nagyon lassu vagyok
-
Persze, fizethetsz paypallal ( gift-kent ).
-
Vole
aktív tag
Bizony, egy Ducati Valve, van is ilyenem
Splice -nal egy picivel kisebb. Ocsemnek volt Montoya Splice -a, es az valamivel nagyobb volt.
Jah, es ennyit siman meger, ha nem karcos a lencse. Nagyon jo kis szemuveg, en imadom.
-
Vole
aktív tag
válasz
Polacheck #21362 üzenetére
Van ilyenem raktaron, de Batwolf-ra ez nem jo.
A legnagyobb baj a Batwolf szaraval, hogy a vege fele keskenyedik, vagyis ha barmit rahuzol, akkor az lefele fog csuszni. Amelyikeken gumi van, azoknal ott el van keskenyitve a kerete es az tart rendesen, de a Batwolf nem.Szerintem erdemesebb lenne nezned sportolasra egy uj szemcsit. Mivel evezel benne, ezert Polar lencsevel ha lehet. Ha jo rad a Batwolf, akkor meretben a Jawbone, Split Jacket, Radar szerintem passzol a fejedre. Az ujakban raadasul nagyon konnyen/gyorsan lehet lencset cserelni, ha van egy Black Polar lencsed meg mondjuk egy vilagosabb, akkor tudsz igazodni a fenyviszonyokhoz.
-
Vole
aktív tag
Ezert is lenne duplan elonyos a karbon Juliet. Ha csokken a gyartasi koltseg, akkor nem kell arat emelni ( csokkenteni biztos hogy nem fognak ), raadasul a karbon konnyebb lenne ezaltal kenyelmesebb. Az anyagtulajdonsagok miatt gyakorlatilag az egesz keret maradhatna olyan amilyen most.
Lehet, hogy fel kene vetni az otletet az Oakley-nak, hatha nem gondoltak erre
-
Vole
aktív tag
A Juliet -ert kar, az egy orok klasszikus. A mai napig jol viszik. Ugy tunik hamarosan be kell nekem is raktaraznom egy-ket Juliet keretet meg lencset, hogy 10 ev mulva se legyen problema
Mondjuk abban az esetben nem bannam a dolgot, ha X-Metal helyett lenne karbon Juliet
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest