- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjojo
tag
Épület fotózásra valami trükköt, javaslatot tudtok mondani? Mit nézzek, mire ügyeljek?
-
tjojo
tag
válasz
randras_83 #27783 üzenetére
Köszi, kipróbálom! Nincs még másik obi, 70-300-at szeretnék mostanában venni, később pedig egy makrót.
-
tjojo
tag
D5200 és kit 18-105-ös párosnál gyanakszok backfocus-ra. Eddig azt hittem én vagyok béna, de a napokban lőttem pár képet amit egyszerűen nem értek. Mivel lehet 100%-os bizonyossággal megállapítani a backfocust? Egyáltalán ez minek a hibája? Az objektívé, vagy a vázé? Ha töltök fel valahova képet, arról meg tudjátok mondani, hogy nem user error van a dologban? Köszi!
-
tjojo
tag
Köszi, én is azt választanám de a garancia adna egy kis biztonságérzetet. Van itt PH apróban is eladó D7000 váz ~42e expoval másfél év garival 125-ért, azon is gondolkozok.
(#26080) lakkusjj
Objektívvel együtt 185, eladó állítása szerint zsír új az obi mert nem azzal használta.
-
tjojo
tag
Szerintetek lehet alternatíva (képminőséget tekintve) a D5200 (esetleg 5300) a D7000 mellett ha kb azonos árban vannak ugyanazzal a 18-105-ös obival? 5200-ra van még két év gari, utángyártott pótakkuval, 12e expoval 150e Ft , D7000 23e expova, gari nélkül 185e Ft.
-
tjojo
tag
Köszi! És tényleg van ugyanilyen "komplett" szett (18-55mm + 55-300mm) is újonnan 235-ért. Akkor teszek is egy próbát.
-
tjojo
tag
Sziasztok! Szerintetek mennyit érhet EZ a gép és a kitobi? Értem én hogy van plusz 1-1 gyári és utángyártott pótakksi meg az obihoz UV szűrő, de ha összeadom 150-be áll meg. Azt azért picit sokallom. 158e-ért találtam újonnan ugyanilyen kit-et, 3 év garival. A véleményetekre lennék kíváncsi, mert nem akarok egyből az eladó nyakának esni az árral kapcsolatban. Max 120-ra gondolok, tekintettel arra hogy használt, mégha tip-top állapotban is van és 2 év gari is van rá. Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Motoros topic
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Nikon Z50 II kit (DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest