- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
Sefneni #45644 üzenetére
Nekem már jött objektív Foxpost automatába, igaz hogy kis értékű (20e. alatt), de gondolom, hogy nekik doboz-doboz, ha azonosíthatatlanul van csomagolva.
Nekem még semmilyen termékkel nem volt problémám amit postáztam / küldtem futárral (gitár, videókártya, objektív, DSLR). Persze ha akár itt a fórumon rákeresel, találsz mindegyikhez negatív példát is
-
fireman123
őstag
válasz
Sefneni #37892 üzenetére
Teljesen jó kezdésnek a D5300 + 18-105, én lassan 2 éve ezt használom, akkor még 240e volt, (na jó vettem hozzá Nikkor 35mm 1,8G-t és Tamron 70-300VC-t, meg Helios 44M-4-et, meg állványt, ...csak egy rendszervakut kellene még vennem, ....csak az feltűnne az asszonynak, hogy eddig ilyet még nem látott nálam
), ...és azt hiszem ezzel még jópár évig elleszek, és tényleg hasznos a kihajtható kijelző, főleg ha föld közeli dolgokat is szeretnél fotózni.
-
Throme
veterán
válasz
Sefneni #37892 üzenetére
Ha anyagilag megteheted, akkor d5300.
A kihajtható lcd is jól jön, és nem csak kezdőknek.18-105 obival tovább elleszel, és addig kitalálod (no meg gyűjtheted a zsetont), hogy akarsz-e még obikat, és azok közül is milyet.
Az MM adja a hivatalos gyártói 3 év garit a vázra? Tehát nem ilyen megosztott [világ gari + bolti gari] dolgot.
szvsz
-
fireman123
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest