- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Köszi, gyors le is mentettem, mert én aztán nagyon kezdő vagyok.
Más.
D3300 szuperakció!
Nikon D3300 DSLR fényképezőgép, 24.2 MP + 18-55mm ED II objektív. És még profi hajsütővasat is kapsz mellé, hogy az asszony is örüljön!Hogy tudják így összekombinálni? Miért nem pl. egy 64GB-os SDHC jár mellé?
-
aleister
veterán
Jobbra, az "OK" gomb mellett van egy forgatható tárcsa. Azzal tudod "lock"-olni a fókuszpontot, ha az L jelzéshez forgatod.
Ehhez AF-S és Single Point módban kell lenned!(#28655) daa-raa
Kategórián belül természetesen több dolgot is lehet érteni. Fényerő, gyutáv, felhasználás, szegmens, ár, stb. Nyilván, ha pénzügyi vonatkozásban kerül valami képbe (a kiindulópont az volt ugye, hogy tud-e spórolni a motor nélküli üvegekkel vagy, sem), akkor az árat kell alapul venni. Az a felhasználót állatira nem érdekli, hogy miért kerül egy optika annyiba, amennyibe. Ő csak azt látja, hogy a Nokt-Nikkor 58 1.2 700k, a Nikkor 58 1,4 meg 350k. Innét kezdve nem egy kategória számára a kettő. -
Ez a vicces... akár csak a meghajtót választom ki, akár a DCIM mappát, akár alatta a 100D7100-at, lópikula se látszik.
Átraktam a kártyát egy mezei Kingston olvasóba, és onnan minden rögtön OK. Csak furcsa, hogy ugyanezt a kártyát a későbbi E-M10-zel simán lekezelte USB kábelről is. Most frissítettem a 9.2-re... és még mindig leszarja.
Alighanem itt mindkét oldal bűnös - Nikon is, amiért legyakta az MSC USB módot, meg Adobe is, mert még mindig nem tudnak rendes szoftvert írni. Egy teljes rendszerújraindítást még megejtek, hátha valami driver nem izzította be magát tökéletesen... we'll see soon enough.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- The Alters teszt
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- EAFC 25
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest