- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kellcucc
aktív tag
Lehet hülye kérdés, de neked nem számozza a gép? Nekem az első expo óta sorszámozza a képeket (meg is találtam a beállítást, ergo be lehet állítani), szerintem célszerű használni az elejétől fogva. Ha olyan a kép, úgyis laptopon/pc-n nevezed át, ott meg tök mindegy, hogy milyen neve volt azelőtt (legalább az exposzámot mindig tudni fogod).
-
törölt tag
A nikon.com-on olvashato leiras szerint a D3200 zarat 100.000-re hitelesitik.
-
törölt tag
En exifpro 2.1-el szoktam, van belole probaverzio. Kitallozod vele a legutolso fotot amit lottel, a jobb oldalon latod majd az exif listat. 00a7-es sor: Total Shutter Releases
-
Vajdy
csendes tag
Sikerült megoldani a dolgot, igaz nem OTG-vel. Még keresem a hiba forrását, de egyelőre nem kommunikál OTG-n a D600.
Ugyanakkor beszereztem hozzá egy WU-1b wifi adaptert, amin keresztül már teljes mértékben elérem az SD tartalmát, és DSLRDashboard-dal is teljesen jól kommunikál, így vezeték nélkül vezérelhetővé vált a gép.
Régóta gondolkodtam a wifi modul beszerzésén. Kár, hogy nem tettem meg hamarabb.
Terepen dolgozóknak nagy szabadságot ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest