-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.levente75
addikt
válasz
nigtfall #30654 üzenetére
A nikon minden évben, ha jó tudom két alkalommal ellátogat a nagyvárosokban lévő fotoplusba. Ott termékbemutató keretében felszerelés tisztítást is végez, természetesen díjmentesen. Sajnos én már jöttem el koszosabb szenzorral. Az otthoni tisztításnál szerintem nincs jobb, a megfelelő eszközökkel. Egy erre szakosodott helyen 10-15k is elkérketnek érte. Szerintem akinek több optokája is van, jobb ha beletanul.
-
Throme
veterán
válasz
nigtfall #28960 üzenetére
Szerintem szerviz előtt nézd át a manual-t, hogy mitől lehet ilyen probléma. Mármint az élőkép kapcsolásra gondolok.
Elképzelhető van olyan mód/funkció amikor élőkép nem elérhető.
Ha konkrétan kiírja a gép, hogy nem kapcsolható, akkor én erre tippelnék és nem hibára.
Meghibásodásnál szerintem error kódot dob a gép, vagy szimplán nem működik valami, mindenféle visszajelzés nélkül.Amennyiben a nyikorgás miatt mindenképpen szervizben fog kikötni a gép, akkor ott is megkérdezheted persze...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest