Hirdetés
- iPhone topik
- Be is futott a Honor GT Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Valahol a neten létezik egy erre a célra kitalált skála, kivágva és összehajtogatva kész is a 45 fokos skála.
Nem baj, hogy ezeket leírjuk, mert legalább elvesszük a kedvüket az állítgatástól.
Mondtam én, hogy macerás. Elég lesz csak azokkal a lencsékkel foglalkozni, amiknél tényleg gond van.Ha azt mondjuk, hogy egy obit, pláne, ha zoom, a főbb fókusztávokon, legalább 3 rekeszértéken, és legalább 3x lemérve állítgassák be, majd váltsanak AF pontot és ismételjék meg, majd játsszák végig az összes AF ponttal....szerintem a kardjukba dőlnek
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest