- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi012345
őstag
Szerintem meg egy D70+18-55 határait sem éri el az akinek még életébe nem volt gép a kezébe. Látványosabb? Mitől? Mert dofbuzizik vele? Nem eszem meg
Meg mondtam, hogy nem egy életre vesz, csak azért addig mégse öljön bele többszázezret amíg azt se tudja mit akar. D5100+valami zoomon tökéletesen rá lehet jönni pár hónap alatt hogy mi hiányzik, mi kéne, és tudatosabban tovább lépni. Ha megvesz egy D750-et így hogy életébe elolvasott két könyvet, az sötétben tapogatózás és nagy az esélye hogy kidobott pénz.
Ez persze vélemény, nem tény, szóval ha másnak más akkor én elfogadom, de ne ajánlgassunk már D750-et vakon.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest