Hirdetés
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
"Ami problémásabb, hogy bár - mint több helyen is olvasható - a váz fókuszrendszere sem a legkifinomultabb, ezzel az obival elég nagy a fókusz tévesztési arány. Én leggyakrabban az egy fókuszpontos fókuszálást használom, (fókusz->komponál->expo módszerrel), de nem tökéletes fényviszonyok között nekem sokat téveszt. Idővel megtanultam használni, de néha még most is besikeredik olyan ami nem jó. AF fine tune belőve, váz kalibrálva, jó fényviszonyok között tesztábrára f@..a, de éles helyzetekben bizony hibázgat. Ennek ellenére sokat használom."
nem vagyok benne biztos, hogy a vaz miatt...az az objektiv canonon is ilyen, teljesen random fokuszal nem idealis fenyviszonyok mellett. de legalabb huntol is
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest