- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
vizcsap #45620 üzenetére
Azért korai még temetni az árcsökkenést. Most mindenki kijelenti, hogy semmi pluszt nem ad a d7100, felesleges a váltás, és jó a d7000.
Aztán megjelenik a boltban, jön a vágyakozás, megjelenik itt a fórumon az első felhasználó d7100-zal, jön a gondolkodás, a vágyakozás, amit követ az indokok keresése. Ekkor megfórumozzuk, hogy mégiscsak jó ez a d7100, és ekkor, nos, ekkor jelennek meg a használtpiacon a jó állapotú d7000-rek.
Az eszetlen, meggondolatlan, önigazoló, kütyübuzikban
, mint én,kell bízni.Amúgy viccet félretéve, szerintem elég jó áron van már most is.
-
rascalyjo
tag
válasz
vizcsap #39464 üzenetére
Aha!!
Mert az enyimén az volt a gond hogy a legnagyobb rekeszértékeken jók voltak a képek de ha állítottam a rekeszt kisebbre ERR felirat volt látható és teljesen összeugrasztotta az obi blendéjét (sötét képek).
Ezen az oldalon látsz egy kis műanyag fogaskereket 6 kis érintkezővel nekem ezeket kellet megtisztogatni. Ezek a kis érintkezők továbbítják a gépnek hogy hol jár az exponálás.
Azt még nem kérdeztem hogy mit csinál a váz ERR hibaüzenetre? Exponál, A képek milyenek??
-
Konflikt
addikt
válasz
vizcsap #39464 üzenetére
nem hangzik jol. erre fele ugyanaz a D80 + "err" hiba volt, es shutter csere lett a vege.
ezeket meg lehet probalni meg:
-Ha az objektiven van rekesz allito gyuru akkor az a legszukebb rekeszre van allitva, es lockolva van?
-reset volt?
-lencse le, kikapcs, akksi ki, majd be, bekapcs -> tudsz exponalni?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Automata kávégépek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Insta360 X3 360 fokos akciókamera szett - 3 akku, töltő, szelfibot, szilikon tokok
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest