- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
csiga997
őstag
Ismered a viccet a fekete bárányról? (Itt vannak fekete bárányok; itt van egy fekete bárány; itt van egy bárány, aminek az egyik fele fekete.) Nos, ez is valami ilyen most. Azért mert van egy drága velbon állvány még nem jelenti azt, hogy akkor mind kivételesen jó lenne. Ugyanúgy, ahogy vannak gyenge manfrotto állványok is.
-
ArthurMiller
senior tag
Jó látni, hogy előfordulsz ebben a topicban is
Nem azt akartam mondani, hogy a sherpa szar, a manfrotto meg über alles, csak egyszerűen felbosszant, ha a juzer, minden különösebb tapasztalat nélkül, kijelenti valamiről, hogy rossz. Ami a linket illeti, készséggel elismerem, profi állvány, habár manfrotto-ból is tudnék linkelni 100k fölöttit. -
petrosilov
tag
Helló, nekem volt 350d-m. Eladtam, maradt a déhetven...
A felsorolásból a D50-et (vagy a D80-at) választanám.
A D50-et azért mert kiforrottabb, mint a D70-D70s, kevesebb a gyerekbetegsége és pár extától eltekintve sokkal olcsóbban ugyanazt tudja.
A D80-at meg azért mert csak. -
leewi
aktív tag
hehe..
egyre jobban tetszik eme élet..pont most akartam kérdezni a 350d-t
végigolvastam jó pár adag tesztet..és itt a legmeggyőzőbb érv amellett amit mondasz:
d50
[link]
eos350d
[link]
hát igen az a törpe kézre tervezett fogás..ááá de nehéz ennyi ''kevés'' pénzt is elkölteni..
ha nem gond kérdezek még mert látom te már körbejártad..(s pusztán azért itt kérdezek mert hátha valakiben felmerül még hasonló s akkor itt a válasz)
szóval mit is jelent a kicsit drágább kiegészítők..valamennyire számszerűsítve..
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Apple asztali gépek
- Hobby rádiós topik
- Hővezető paszták
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest