- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
Mr.Csizmás #49396 üzenetére
Így már értem.
Én úgy tudtam, hogy a kereső (amibe belekukucskál az ember) az EVF, de Freddy szavaiból úgy jött le, hogy az elektronikus kijelző/monitor. Mivel ő volt MILC-es gondolom jobban tudja, mint én. -
aleister
veterán
válasz
Mr.Csizmás #49394 üzenetére
Hogy érted?
Az LV egy szolgáltatás, ami a kijelzőn kapott helyett. Tehát LV != elektronikus kijelző. Lásd régebbi vázak, ahol az utóbbi van, az előbbi nincs. -
Sefter
veterán
válasz
Mr.Csizmás #35267 üzenetére
Pont Neki ajanlod az OMD-t...
D600-at akar venni, nem milc-et -
Peethy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #32038 üzenetére
A régi AI-S-es obikat szokták szeretni, mert nagyon élesek, de rájuk fér a felújítás. Ma már szeretik inkább egy fokkal lágyabbra venni az objektívek képét, a színvilágot is inkább melegebb tónusokba tolják el. Most nem találom hirtelen a képet, ahol egy 85mm f61.4 D-t és egy G-t hasonlítanak össze, a G-nek kicsivel melegebbek a színei, rózsaszínes-lilás árnyalatot lehet észrevenni a képeken. Nagyon kis dolog, de mint tudjuk, sokat számíthat
-
Peethy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #32035 üzenetére
Ennek is van, méghozzá ez: [link] Felújítja a régebbi objektíveket, rárakja az újabb bevonatokat, az elektronikát, motort rak bele, VR-t... szóval szerintem kb. semmi nem marad ugyanaz, csak a gyújtótávolság, meg a fényerő esetleg. Nagyteléknél így csinálja legalábbis a Nikon, márpedig abban ő a legjobb.
(#32036) Ijk: valaki biztos megcsinálja majd
Vagy a Sigma 200-500 f/2.8-at
-
A Zéé
addikt
válasz
Mr.Csizmás #31880 üzenetére
na az ilyen nyalánkságokat nem tudom
A kimondottan mft obikat kb ismerem, de az ilyeneket már nem -
Balinov
titán
válasz
Mr.Csizmás #31779 üzenetére
ez alapjan bill vagy eger mukodik OTG-vel, a megfelelo filleres adapterek beszerzese utan DX-rol, viszont sajnos USB storagehoz root kell, azt meg nem akarom, ha nem muszaly
Mondjuk max rootolom asszonykam nemhasznalt LG GT540-et, de majd utananezek annak is.
schawo: sajna nem jatszos az sem, One S-ben nincs microSD bovithetoseg
-
válasz
Mr.Csizmás #31779 üzenetére
Ha nem, akkor meg microSD-re kell fotózni (
)
-
sixpak
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #31764 üzenetére
Kösz szépen, azt hiszem menni fog.
Degeczi: neked is kösz.
-
aleister
veterán
válasz
Mr.Csizmás #31647 üzenetére
Éppenséggel igen.
A D800 kétszer, a D4 két és félszer súlyosabb (pl) a D3100-nél. Az egyéb méretek a képen jól látszódnak.
Természetesen nem kell szó szerint érteni a dolgot, nincs semmiféle arányosság példának okáért, de az alaptézis triviális.
Ha van még ilyen értelmes kérdésed, jöhet. -
Marseille199
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #31637 üzenetére
ŐőŐ, nemértem
-
válasz
Mr.Csizmás #31613 üzenetére
Pedig nem is olyan drága. Két obit, egy nagylátó fixet, meg egy alapzoomot adnak J1-gyel kitben 180ért.
-
Peethy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #31609 üzenetére
Ott voltam, mikor az az aláírás született, sőt az én kérdésemre adott válasz volt
Külsőre és tudásban is relative tetszik, ami viszont nem tetszik, az az ára és a szenzor, valamint az, hogy van mft és amellett én nem választanék Nikon 1-et.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #31609 üzenetére
Lehet kicsit megkéstek a kiadással? Addigra már mindenki bevásárolt 3100-ből meg 5100-ből.
-
charlie_hu
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #20285 üzenetére
lencséssel van végtelen, lencsés nélkülivel nincs végtelen.
-
válasz
Mr.Csizmás #8407 üzenetére
Egyből azonosítottam hogy Csizmás Kandúr.
-
válasz
Mr.Csizmás #8405 üzenetére
Mekkora poén: Mr.Csizmás nikk és egy macska avatar. Ez jó
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #8403 üzenetére
pü
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest