- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Ban_Dee
csendes tag
Persze - tizen-valamibe (talán 18k).
Ezt a méretet csak a West-endben lévő MM-ben találtam, ott is épp egy volt csak, természetesen mérettől függően van olcsóbb meg drágább is.
Egyelőre azt mondhatom, nem bántam meg.
(Elvileg 5 év gari van rá amúgy, de nem úgy néz ki, mintha tönkre akarna menni hamarosan.)
Ja, eladót megkértem és ki lehetett próbálni, hogy a kirakott táskába belepróbáltam egy D40x-et, ami szintén ki volt téve. (Azért szóltam előre neki, nehogy valaki félreértse, miért is gyömöszölöm a kitett gépet a táskába...)
-
Ban_Dee
csendes tag
Én MM-ben vettem 'National Geographic' tatyót hozzá - ilyet:
[link]
Biztos van jobb is meg szebb is, ami nekem megtetszett benne (a logón kívül)
- kívül vászon, belül viszont ugyanolyan orkánszerű vízhatlan anyag, mint a 'többi' (a többi táska nekem kicsit 'egykaptafa' volt - legalábbis, amiket láttam, ez meg elsőre megtetszett,
- nem mutat akkora értéket, egy sima fekete fotóstáska nagyon figyelemfelkeltő tud lenni a tolvajoknak...
- nem melegszik annyira a napon
- viszont ugyanúgy bírja az esőt az orkán belső miatt
- ennek is van persze egy csomó kisebb-nagyobb rekesze a sok apró cuccnak (pótakku, szűrő dobozkája, stb.)(Ebbe a méretbe nekem a gép+18-55VR kitobi és az 55-200VR 'alap' zoom obi fér be, ha belátható időn belül még akarsz valami jóval nagyobb obit _is_ vinni magaddal, ahhoz eggyel nagyobb méretű kell már.)
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest