Keresés

Aktív témák

• Ban_Dee

csendes tag

válasz Lonsi #6143 üzenetére

Persze - tizen-valamibe (talán 18k).
    Ezt a méretet csak a West-endben lévő MM-ben találtam, ott is épp egy volt csak, természetesen mérettől függően van olcsóbb meg drágább is.
    Egyelőre azt mondhatom, nem bántam meg.
    (Elvileg 5 év gari van rá amúgy, de nem úgy néz ki, mintha tönkre akarna menni hamarosan.)
    Ja, eladót megkértem és ki lehetett próbálni, hogy a kirakott táskába belepróbáltam egy D40x-et, ami szintén ki volt téve. (Azért szóltam előre neki, nehogy valaki félreértse, miért is gyömöszölöm a kitett gépet a táskába... :DD )

• Ban_Dee

csendes tag

válasz Lonsi #6138 üzenetére

Én MM-ben vettem 'National Geographic' tatyót hozzá - ilyet:
    [link]
    Biztos van jobb is meg szebb is, ami nekem megtetszett benne (a logón kívül :D )
    - kívül vászon, belül viszont ugyanolyan orkánszerű vízhatlan anyag, mint a 'többi' (a többi táska nekem kicsit 'egykaptafa' volt - legalábbis, amiket láttam, ez meg elsőre megtetszett,
    - nem mutat akkora értéket, egy sima fekete fotóstáska nagyon figyelemfelkeltő tud lenni a tolvajoknak...
    - nem melegszik annyira a napon
    - viszont ugyanúgy bírja az esőt az orkán belső miatt
    - ennek is van persze egy csomó kisebb-nagyobb rekesze a sok apró cuccnak (pótakku, szűrő dobozkája, stb.)

(Ebbe a méretbe nekem a gép+18-55VR kitobi és az 55-200VR 'alap' zoom obi fér be, ha belátható időn belül még akarsz valami jóval nagyobb obit _is_ vinni magaddal, ahhoz eggyel nagyobb méretű kell már.)

Aktív témák