Hirdetés
- Stabil pályára állt az Android 16
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
Freddy76 #33477 üzenetére
Szerintem nem csak a szifon képes erre, más dolog, hogy sokan azt hiszik, hogy az az etalon.
Már a régebbi SE 750 vagy 800, később c905 készülékeimben is megfelelő kamera volt arra, hogy valamit gyorsan megörökítsek és még valamennyire élvezhető is legyen.
Naptár és net funkciót már ezek a készülékek is tudtak. Folytathatnánk a korabeli PDA és MDA készülékekkel, melyek szerintem a mai tapicskolós telefonok elődjei voltak. Szóval szerintem ezek egyáltalán nem új "fícsörök".
Kamera terén volt sok olyan készülék régebben is és most is, amely egy páréves noname kompakt szintjével felér. Már Nokia is dobott ki évekkel ezelőtt optikai zoomos fényképezős telót.Én amúgy támogatom, hogy egybe legyen minden, ezért is használtam sokáig a fenti készülékeket. Mivel nem munkaeszközöm, nem hordom mindig magamnál a tükröst, de egy telóval bármikor rögzíthetek pl egy dokumentumot, így nagy minőséget nem is várok el tőle ezen a téren. Az mondjuk vicces lenne, ha egy milc-el vagy dslr-el telefonálni lehetne, de pl egy androidos op meg egy wifi segítségével a szinkronizálás komfortosabb lenne.
Aktív témák
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- Tamron 24MM F/2.8 DI III OSD Sony E
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest