- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
h1ght3chzor #25302 üzenetére
Ja én váznak az akksijára gondoltam bocsánat
Hirtelen nem is tudom mennyi képet lehet egy töltéssel lőni, mintha a gépem adatlapján benne lenne ha jól tévedek..
(Ha hülyeséget mondtam bocsánat)Megvan: Akku egy feltöltéssel (kb. 550 felvétel), ez Nikon D3000 teszt, pixinfo
-
Throme
veterán
válasz
h1ght3chzor #25257 üzenetére
Vígan fotóztak vele városban hétköznapi témákat ( ember, macska ...stb). Tehát nem csak makróra lehet használni.
Mondhatni egy 35mm fix 40mm-en és még makrózni is tud -
Balinov
titán
válasz
h1ght3chzor #25257 üzenetére
igen, most hogy kiderult par hsz-el elebb, hogy Nikkornal a Micro az macro-t takar mar teljesen egyertelmu
-
nesa
veterán
válasz
h1ght3chzor #25226 üzenetére
Ez feher fotopapir, folia nelkul is igen fasza
-
Degeczi
nagyúr
válasz
h1ght3chzor #25184 üzenetére
lassan 2 éve már, h Canon 5D II-vel forgattak egy dr.House epizódot - idővel a Nikonnak is szükségszerűen lépnie kellett
a FF vázakra jellemzően jól kontrollálható mélységélesség nagy előny videónál is, az elképesztően jó nagyérzékenységű módok pedig teljesen egyediek
D4-et ugyan persze nem otthonra fogsz venni, de beltéri eseménynél a kisebb, DX modellek is feltörlik a padlót a miniérzékelős (netán 3 CCD miatti prizmától további fényveszteséget szenvedett) videókamerákkal
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
h1ght3chzor #25186 üzenetére
Remek snitteket,koncepciókat lehet vele megvalósítani,amiről korábban amatőr felhasználó csak álmodozhatott. Mint ahogy az is,hogy családi/koca/mindennapi videókra használhatatlan.
Ez a lényeg, és ez pont azt jelenti, hogy a szülinapi kocavideókhoz használhatatlan ez a plusz funkció, nem szabad elhinni ennek az ellenkezőjét. Egy DSLR-el - amatőr felhasználónak, hogy Kleroo szavaival éljek - fotózni kell, azt' kész
-
Horbal
őstag
válasz
h1ght3chzor #25191 üzenetére
Én most olvasgatom a Scott Kelby világítós könyvet, és ha jól értem a fickót márpedig asszem jól értem akkor vagy vaku vagy állandó, mindnek megvan a maga előnye hátránya de nem szokás keverni, persze nem zárja ki, hogy nem lehet, én vaku párti vagyok... amatőr szinten rendszervaku párti, azt még halandó nem ebből élő is ki tudja nyögni valahogy.
Rádiós cucmák meg Kínából egy marék rízsért megvan, csak menjen le a forint dollár egy kicsit
-
Horbal
őstag
válasz
h1ght3chzor #25189 üzenetére
Nem kell...
Nekem tárgyfotózáshoz kell majd...1x
Portrénál sem rossz ha van. pl háttérfényhez.
Ezek nyilván úgymond "műtermi" dolgok.
-
Kleroo
veterán
válasz
h1ght3chzor #25184 üzenetére
???
Ez most hogy jött ideEgyébként van létjogosultsága a DSLR videónak. Ez vitathatalan. Remek snitteket,koncepciókat lehet vele megvalósítani,amiről korábban amatőr felhasználó csak álmodozhatott. Mint ahogy az is,hogy családi/koca/mindennapi videókra használhatatlan.
Ezt a kettőt nem szabadna összekeverni az új felhasználók agyában
Marketing... -
charlie_hu
aktív tag
válasz
h1ght3chzor #25147 üzenetére
Van egy eladó Tamron 28-105-öd?
-
Peethy
őstag
válasz
h1ght3chzor #25157 üzenetére
Szerintem az ötvenes egy fokkal gyengébb, fókuszban mindenképp, a bokeh-ja sem olyan szép, de ár/érték arányban egy nagyon jó objektív. Sokan szokták mondani, hogy a gyújtótávja nem túl ideális cropra, hát én elég jól elvoltam vele.
2011 októbere előtti képeim nagy része azzal az objektívvel készült, flickr-en meg tudod nézni
(#25158) coulgar: nem. A kedvenc képem még mindig egy olyan, amit egy D70-el és egy 50mm f/1.8-al lőttem, amelyik szett negyedannyiba kerül, mint a mostani D90+85mm.
-
Peethy
őstag
válasz
h1ght3chzor #25137 üzenetére
18-105: van benne VR, nagyobb átfogás, nagyobb felbontású szenzorokat is szépen kirajzol, míg a másikat 6-8MP-s gépekre szokták ajánlani. A másik meg olcsóbb és relative jó a képminősége.
(#25140) h1ght3chzor: pedig annyira nem jó objektív az, ahhoz képest hogy az ára több mint kétszerese.
-
Throme
veterán
válasz
h1ght3chzor #25129 üzenetére
Pedig nem. Pl nézd meg az slrgear-t. Ott több dologra (torzítás, ca...) is kitérnek.
-
törölt tag
válasz
h1ght3chzor #25068 üzenetére
Idojarasallo szigeteles, ujratervezett lencserendszer, fokuszmotor nelkuli vazakon is hasznalhato: [link] Remelhetloeg nem irrealisan dragabb, ami nem lenne korrekt huzas a belepo kategorias Nikon DSLR tulajokkal szemben.
-
BotaN
senior tag
válasz
h1ght3chzor #25068 üzenetére
Már megjelent, amazon-on meg is lehetett venni, csak annyira tetszett az embereknek hogy kifogytak a készletek.
-
Karima
őstag
válasz
h1ght3chzor #25052 üzenetére
A hátránya az, hogy csak nikon d1-d3 és d100-d700 vázakon van autofocus. (ahogy olvastam)
-
Kazimír
őstag
válasz
h1ght3chzor #24970 üzenetére
Vagy felvétel előtt tölt hosszú időt a beállításokkal, hogy helyesen exponált képe legyen, vagy utómunkázik. (bár erről t_a_m_a_s-t sem tudtam meggyőzni
) Én is csak egyszer próbáltam ki a RAW-ot, azóta 95%-ban azzal dolgozok, mert a különbség szembetűnő.
és hacsak nem sportfotós, akkor a hely miatt sem kell aggódnia, mielőtt számítógép közelbe jut. Szvsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest