Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz
Throme
üzenetére
hát igen izlések és pofonok..kollega itt pont leírta, amit nagyjából érzek az érintőképernyő iránt...
a másik dolog, hogy pont azért is veszünk tükröst, mert egyelőre nem lehet hasonlítani a fázis és a contraszt alapú af sebességét...arról nem is beszélve, hogy keresőben szeretek/ünk komponálni
tán pont ezért nem is került bele ebbe a kategoriába...akinek meg az kell vegye meg az 5100et..más rétegnek készült...nekem fontosabb sokkal, hogy gombon legyen minden illetve bírja a strapát a gép...vigyázok rá, de "brutál" körülmények között használom...nekem ezek a prioritások...szal nem biztos, hogy annyira mellélőnek a nikon mérnökeiviszont lassan azt is elmagyarázhatja nekem vki, hogy miért lett álomgép a a 7100, miközben szidják a d7k-t
ok jó az a crop funkcio amikor verebészik az ember...ok jó az új kijelzés a keresőben...de ezek sztem annyit nem érnek, mint amennyivel több...az egy dolog amiben tényleg össze erszteném őket az az af rendszerükaleister: nyilván itt mindenki igényes arra, hogy ne narancssárga fejű gyerek nézzen vissza ránk az expo után...
de pont ez az amit a gép jól megcsinál magától sztem...ahol meg tényleg fontos a színhűség ott meg nem fogsz te bogarászni, hanem lősz egy szürkekártyát és kész...
komolyan minden szituban basztatod a wb-t ?
-ne érts félre nyilván megnézem a színenkénti hisztogramot, (ugye azzal érvelltél, hogy kiéghet bizonyos szituban) de sztem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor pöcsöltem wb vel expo előtt -nyilván nem publikált termékfotokról beszélünk pl
Aktív témák
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- UGREEN USB 2.0 2x1 USB KVM kapcsoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest