Hirdetés

Aktív témák

• Larry303

addikt

válasz Throme #45743 üzenetére

hát igen izlések és pofonok..kollega itt pont leírta, amit nagyjából érzek az érintőképernyő iránt...
    a másik dolog, hogy pont azért is veszünk tükröst, mert egyelőre nem lehet hasonlítani a fázis és a contraszt alapú af sebességét...arról nem is beszélve, hogy keresőben szeretek/ünk komponálni
    tán pont ezért nem is került bele ebbe a kategoriába...akinek meg az kell vegye meg az 5100et..más rétegnek készült...nekem fontosabb sokkal, hogy gombon legyen minden illetve bírja a strapát a gép...vigyázok rá, de "brutál" körülmények között használom...nekem ezek a prioritások...szal nem biztos, hogy annyira mellélőnek a nikon mérnökei

viszont lassan azt is elmagyarázhatja nekem vki, hogy miért lett álomgép a a 7100, miközben szidják a d7k-t
    ok jó az a crop funkcio amikor verebészik az ember...ok jó az új kijelzés a keresőben...de ezek sztem annyit nem érnek, mint amennyivel több...az egy dolog amiben tényleg össze erszteném őket az az af rendszerük

aleister: nyilván itt mindenki igényes arra, hogy ne narancssárga fejű gyerek nézzen vissza ránk az expo után...
    de pont ez az amit a gép jól megcsinál magától sztem...ahol meg tényleg fontos a színhűség ott meg nem fogsz te bogarászni, hanem lősz egy szürkekártyát és kész...
    komolyan minden szituban basztatod a wb-t ?
    -ne érts félre nyilván megnézem a színenkénti hisztogramot, (ugye azzal érvelltél, hogy kiéghet bizonyos szituban) de sztem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor pöcsöltem wb vel expo előtt -nyilván nem publikált termékfotokról beszélünk pl

Aktív témák