- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iOS alkalmazások
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Karima
őstag
A következő problémával találkoztam, ismerős-e valakinek: d7000 felugró vakujával vezéreltem cls-ben egy sb-600-at 1/250@f22 értékek mellett, minden tökéletesen is működött. Ezután beállítottam a csatasorba egy Yongnuo YN460II-t. Ennek optikai érzékelője van, tehát az sb600 villanására ez is elvillan. Ez is működött. Viszont annak ellenére, hogy elvillant, a képen nem látszódik semmi, csak egy nagy feketeség, mintha egyik vaku sem villant volna. De biztos, hogy villantak, hisz láttam (meg majd’ megvakultam tőle). Az sb600ra nem merek megsküdni, mert azt annyira nem néztem, de a Yongnuo biztos, hogy villant. És még az sem lehet, hogy mondjuk az sb600 nem villan, csak a YN460-as, és ennek olyan gyenge lenne a fénye, hogy f22-n már nem látszik, mivel max erőn is kipróbáltam, és akkor se látszódott semmi a képeken. Ezt eljátsza 5-6 alkalommal, majd utána párkattintás erejéig jól működik, aztán megint jön pár fekete kép. Ha kikapcsolom a YN460-at és csak az sb600 megy, akkor megint minden tökéletes. Tud erre valaki valamilyen magyarázatot adni?
Ja és még annyi, hogy a YN460 elvillanáskor elég hangos (szerintem hangosabb a megszokottnál) pukkanó hangot ad ki.Előre is köszi a segítséget.
Még valami: ugye az yn460-nak egymás mellett van a töltést és a feltöltöttséget jelző ledje. Na most olyat is csinált, hogy ezek felváltva elég gyorsan villogtak, és nem segített rajta semmi a kikapcsoláson kívül. Aztán visszakapcsoltam és megint reagált a többi gombra is.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest