- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
válasz
eastsider #10195 üzenetére
Nehogy már valami vacak félkitobit vegyék. Ismétlem, szerencsétlenkedni a mostani kitobid is jó. 18-105, mi? Ha normális makrót akarsz, akkor makroobit vegyél. A többi csak szerencsétlenkedés. Mindig az olcsó a drága. Megveszed majd "olcsón" a kitobi+1-et, aztán rájössz hogy semmivel sem makróbb mint a jelenlegi obid. Szerintem rohadtul félrevezető ezeket a 17-70 sigma meg 18-105 nikkor zoomokat ajánlgatni. Ugyanannyira fogsz vagy nem fogsz velük makrózni mint a jelenlegi obiddal.
140? Én 130-ért vettem használtan a Sigma 180/3.5 HSM makrót, 1:1 leképezés, normális munkatávolság, nagyon jó optika. Szerintem ekörül ki kell hogy jöjjön egy 150/2.8 HSM makró is.
Privát véleményem meg az, hogy nincs az az obi ami megérné egy nyári szünet feláldozását. Ha befejezed a sulit, egész életedben robotolni fogsz, sose lesz több szüneted. Addig használd ki amíg van, soha többet nem lesz. Én is dolgoztam párszor nyáron, minden napját bánom. Lesz még időd dolgozni. Inkább pihenjél és fotózzál.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest