- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Student
senior tag
válasz
Carasc0 #31553 üzenetére
Szerintem teljesen mind1 mit veszel a E8400 után, a különbség ég és föld lesz, legalábbis szerintem, [link] én valami ilyesmit néznék..[link] vagy itt attól függ mennyi kp-d van, az alapórajel magas, minimális tuning elég és biztos vagyok benne, hogy simán eléred vele a 3,8ghz...a 940 sztem felejtős...
Mod: 570 GTX-ed van ???
-
Dr. Student
senior tag
Köszönöm, a részletes véleményt elgondolkodtató amit írsz, a GTA 4 azt tudom, hogy elég veszélyes, nem is nagyon próbáltam, ha majd tényleg nagyon komoly vga-m lesz, az még ráér, van itt bőven game még...A proci ahogy olvasgattam, bőven elég mindenhez felesleges megpiszkálnom, hagyom is így, talán egy hűtőt (erősebbet vesezek rá) és a vga-t akkor viszont majd egy komolyabbra cserélem, mondjuk akkor egy 570, átszeretnék térni NV-re, mert vannak gondjaim ezzel, amivel most át is megyek a megfelelő topicba.
-
Dr. Student
senior tag
Hehe, nah mind1, a tuning marad így akkor 175x19 elég lesz ez nekem, és megpróbálok egy 560TI szerezni ezt eladom , kíváncsi leszek a változásokra, igen NV pártiak a játékok, épp azokkal vannak a gondok...
-
Dr. Student
senior tag
Okéé, de akkor már nagyon meleg a kicsike sajnos, alapból 70-75fok...
-
Dr. Student
senior tag
Köszönöm a hozzászólásokat, de nem tudom beállítani a gépezetet, tegnap állítgattam, kb annyi, hogy a proci feszt nagyobbra emeltem, kettővel 1,2250v-ra pontosan, az blck pedig 200-ra és a 19x raktam rá, ennyi, de ez kb 30perc game és után lefagy, de annyira, hogy még resetelni is alig lehet... utána gondoltam lejjebb viszem az blck-t de sajnos megint nem segített mivel még rosszabb lett, akkor próbálgattam még több fsb-s pontot de végülis nem sikerült eljutni sem meddig, végülis most 175x21-en fut, de így nem gond neki, a 3óra elég komoly Witcher 2-se a teszt programok lefutottak, egy-két beállítást kivéve...érdekes...
-
Dr. Student
senior tag
Ha annyira magasra állítom akkor a feszekhez mennyire kell nyúlnom, mert ezzel így nem indul el .... tehát ha csak szimplán 200fsb állítom akkor nem indul el a rendszer...gondolom a feszekhez hozzá kéne nyúlni ebbe is jó lenne valami tanács mivel nem tudom meddig biztonságos...
-
Dr. Student
senior tag
Kérném a segítségeteket, elkezdtem tuninggal foglalkozni, de kicsit megakadtam, illetve nem tudom, hogy ezek a beállítások szerintetek milyenek, és még meddig mehetek el, ez teljesen biztonságos, 24/7-be is, akár 24óra játék is mehet, de szeretnék feljebb lépni, viszont a tudás megfagyott. A bios beállításaimat belinkelem, hogy könnyebb legyen a segítség nyújtás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- weiss: Pant* rant
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest