- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamiki
senior tag
válasz
bucihost #49424 üzenetére
Sajnos a Z400-ba nem mennek az ECC registered ramok, csak az ECC unregistered (E jelű) és a sima asztali ramok (Unregistered U jelű) mennek benne, akár vegyesen is, de azért ajánlott 3-assával egyforma ramokat rakni bele, pl 3*4 GB vagy 3*8 GB, mellette lehet a 3*2 GB is, mert akkor 3 csatornás módban, gyorsabban kezeli a ramokat.
-
jokeph
nagyúr
válasz
bucihost #49398 üzenetére
Üdv !
Szerintem érdemi volna a csere, minél kisebb bekerülési költség mellett. A példában felhozott CPU erősebb minden téren a meglévőnél.
Hogy a Z400 most mit ér, azt én nem tudom.
Gondolom sima ramok vannak most benne, minimum ECC-s ram támogatott kell legyen a Xeon mellett, érdemes utánanézni hogy így van-e, illetve hogy REG ECC megy e benne... ezek piszok olcsók, de nagyon meg kell nézni hogy milyen való bele. -
tothd1989
tag
válasz
bucihost #49320 üzenetére
"Drága", nem - vagy kevésbé bővíthető illetve nem tudok rajta futtatni kiszolgálókat...
Igaz a leírásból kimaradt, de jó lenne az okosotthont (apropó, ha esetleg valaki tud segíteni eon "okos" villanyórával kapcsolatban segíteni, szívesen veszem) is egy helyről vezérelni. Amúgy az ml350 alatt egy 450w-os táp volt, nem volt nagy étvágya akkor sem amikor asztali pcként funkcionált
De tldr, elment a téma offba, én alapvetően az iránt érdeklődtem, életet tudok e lehelni szegény párába. -
ricsi99
addikt
válasz
bucihost #49132 üzenetére
Szia
Nekem z800-van
Elméletileg mind2 tipusra ugyan az a venti menne.
Ha lejjebb olvasol láthatod ,hogy sima 3 pines ventit is rá lehet barkácsolni... a lényeg ,hogy a fordulatszám visszajelzés vissza kell kötni ami 1200-2000 rpm minimum legyen
Lábak
1 - föld
2 - 12v
3- rpm
többi nekem nincs bekötve
4 pwm
5 földnekem 2* x5675 megy benne
Viszont brutál forró a cucc... duál vízhűtés van benne ami nem kicsit meleg
80 fok fölött nálam már droppolnak a procik tjmax-tól függetlenSzerintem nézz meg egy cpu val ,hogy a maxon járaton rajta a ventit... (kihúzod a pwm szálat és 100% on megy)
Ha azzal jól megy akkor előszőr is valami brutálforce hűtőt nézz
Amúgy a biosban kilötted az energiabeállításokat? Z800-asban is van 3 ami korlátozhat -
-
tothd1989
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest