- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Vasinger! #14791 üzenetére
Hát szerintem is felesleges ezekhez az i7. Játékra meg bőven megteszi ma még egy két magos is. Persze ha kell a feeling
Esetleg ha érdekel egy komplett i7-es rendszer (profilomban) akkor szólj mert eladóvá vált
Pont a kihasználatlanság miatt. És nagyon kell egy notira a pénz már ki is néztem egyet, csak hát a pénz hiány -
gV
őstag
válasz
Vasinger! #14772 üzenetére
mire használnád? kérdezted a konvertálást ha sokszor konvertálsz akkor i7 a nyerő én pl hétvégén ülök neki 1 19 órásnak (előzetesként csak pár framet csináltam h megtudjam mennyi idő lenne, illetve megnéztem h mekkora a proci kihasználtság: 80% volt) alapórajelen, belegondolni is rossz h régen ez még lehetett volna 2 nap C2D-val
vagy egy másik példa multkor nem 1080p-s videot konvertáltam hanem sima pal felbontásut 5 óra volt 40-50% proci terheléssel, tehát volt még 4 szálam azon játszottam zenét hallgattam stb -
gV
őstag
válasz
Vasinger! #14761 üzenetére
l2/l3 cache (a memoria vezérlővel kiegészülve) tömöritésnél sokkal jobb mint a C2 megoldása, másban nem ilyen látványos az előnye, hátrányról nem tudok
(ami fura 750 vs 9450 7zipben egál, van értelme a HTT-nek)PH! teszt konvertálás/játék
boot idő javuláshoz meg a legjobb megoldás az ssd (4 magos) procin nem sok mulik
-
Cyberpunk
félisten
-
katt777
félisten
válasz
Vasinger! #14367 üzenetére
ASUS és ASRock biztosan elég kiforrott, GB nem feltétlenül, erről érdeklődj Qru-tól.
Természetesen a QVL-t mindig érdemes megnézni, mielőtt belefut valamibe az ember, amibe nem szeretne.
Fölötte lenne, de számold ki, hogy legalább 3 évig nem kellene a gépre költened, max. VGA-ra. Én tuningban a Z600-ra esküszöm: halk és erős, de pl. a 212+-om is éppen hogy csak kevés 4GHz-re, ill. zajos. Szóval a Mugen 2 sem rossz választás. De persze inkább Z600.
Számold ki: egy Phenom II is kerülne ennyibe, messze kisebb teljesítménnyel és tuningolhatósággal... -
katt777
félisten
válasz
Vasinger! #14314 üzenetére
i7 920 v. Q9, a köztes prociknak sztem nem sok értelmük van; eleve már 8xx-ban nincs TC, i5-ben meg már HT sem. Veszel egy Q9550-et egy P5Q-C-ben 2x2GB DDR3 RAM-mal, és minden frankó.
Azért az E8400-amat én megtartottam volna még 1-2 évig, ha nem jön lehetőség a váltásra.
A 4 magot sem nagyon használják játékok, mire föl a 6? Azt pótolhatod tuninggal (50% van az i920-ban lazán).
Ha valami időtálló, az az i7, az összes többi mai AMD/Intel platform átmeneti, ergo pénzkidobás. Mindenesetre egy "csóróknak való", viszont remek, 40k alatt kapható és mindent tudó ASRock X58 Extreme-et megfonotolhatsz egy 40k-s i920-szal, ha kapsz használtan, és ennyi még jut. Bemutatója olvasható a honlapomon/logouton/1.hsz.HSM: Ezt az AMD is simán megjátssza, szóval tök mindegy. Jelenleg mindenesere tényleg az összes elérhető platform közül az i7 tűnik legidőtállóbbnak, viszont egy Q9 v. E8 procival sem kell elkapkodni a fejlesztést.
-
válasz
Vasinger! #14325 üzenetére
Latom van egy E8400-ad. Szerintem hagyd meg azt, es ha lesz kess, akkor core i7 920 komplett valtas, ez a legokosabb amit tehetsz.
Bevallom, elobb nem neztem milyen procid van, most azt mondom, q9550-re valtani total penzkidobas, semmi ertelme, inkabb gyepald meg a mostanit es utana 920.
-
Zájec
veterán
-
Zájec
veterán
válasz
Vasinger! #14316 üzenetére
de viszont i7 920 -ból tudsz venni használtat... láttunk itt már meg van is egy jó pár 40k proci... és 860-t nem kapsz csak 62k-ért újba... azé 20k nem mindegy... abból már megvan a ram....
meg ne feled hogy az i5-nél azért vannak kötötségek a ramállitás és az uncore terén... mig a core i7(1366)-nél kötetlen ez a dolog....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged