- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
proci985 #27377 üzenetére
Azért amit it írnak, az érdekes... [link]
Szóval jelenleg úgy fest, van egy foglalatunk, ami alapból 20-30%-al kevesebb lábon kapja a kraftot, és ezek a lábak ráadásul vékonyabbak is, feltételezhetjük, legalább 20% kell, hogy ez szemmel észrevehető legyen. Ehhez képest van egy procink, ami X%-al kevesebbet fogyaszt, de a végtelenségig húzható. Ugye a 920/930-aknál "természetes" korlát volt a 21-es szorzó és a BCLK limit 200-220 között, tehát eszedbe se jutott 4500 fölé menni általában. Itt bezzeg húzhatod, amíg el nem szégyelled magad, unlimited szorzó. Én úgy látom több itt a "kedvezőtlen" változás a foglalat szempontjából.... A s1156-nál is előbb adta fel a socket, mint egy erősebb léghűtő extrém húzásnál.... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
proci985 #27365 üzenetére
Elégséges így is, csak az állam leesett, hogy a 260 után bedobva a 480-at nem nőtt az fps. Na akkor kezdtem kutakodni igazán... akkor derült ki a taskmanager logjából, hogy 1 magon teker csak a gamma.
szacsee: Haja! Kész megváltás a 22-es szorzó.
BMW001: Persze, zárt térben 100 fölött nyílt terepen is 50-60 felett karcol simán. Az meg bőven elég, főleg egy rpg játéknál.
-
gombcomp
senior tag
válasz
proci985 #27281 üzenetére
Nincs hozzá gyári 1366-os fej,egy lengyel Duniek nevű fickó gyárt hozzá fejet, de abba nem tudod beépíteni a fűtőmodult.
Én gyártottam egyet egy öreg AMD fejből .
Amúgy amennyiért árulom az kevesebb,mint az utólag megvásárolt kijelző,és a
775-ös fej került....
HSM: Nem fog görbülni a sima tubusos szilikonpaszta is ellátja ezt
a funkciót,én ezt a Rampage II Gene-nél kipróbáltam. -
gombcomp
senior tag
válasz
proci985 #27258 üzenetére
Nem használom 24/7re. 2-3 óra után pihen legalább 1 napot,hogy az
esetleges pára eltűnjön,vagy proci ki,és hajszárító,de ezt a foglalat,és a lábak
nem nagyon szeretik. Most ennyin bootolok ! A gép Így néz ki ,
az alsó rész a gyári Vapo LS,összeépítettem egy Thermaltake Armorral. -
Cybertrone
veterán
-
AirBooms
addikt
válasz
proci985 #27236 üzenetére
Nem igaz, hogy az ES procik jobban mennek. Ezt szerintem a nagy tuningosok is megerősíthetik. Főleg az utóbbi néhány évben a retail-ek jobban mentek, mint az ES-ek, lásd pl. az előző 980X-em, ami szintén ES volt, s a mostani közti különbséget. De már így voltam az első E8400 ES-el is.
#27241 gombcomp: asszem, én sem vagyok szent - bár a munka piszkos részét nem én végeztem...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
proci985 #25789 üzenetére
Mióta ez a méregdrága i7-em van. A Q6600 volt az utolsó procim (egyelőre
) amiből szemtelenül az utolsó cseppet is kifacsartam próba erejéig. A mostanimmal 3,7GHz felett nem is is nagyon próbálkoztam. Igaz csak C0-om van, sztem nem is nagyon menne sokkal többet. Legalábbis 4GHz nem túl esélyes vele (azért bepórbáltam persze emberi feszekkel).
Jaja, 25k volt a TX650-en, de úgy voltam vele egyszer megveszem akkor évekig kiszolgál. Amire most szükség is lesz mert ha lesz tényleg GTX480-am akkor az kajálni fog rendesen + akkor már húznom is kéne kicsit az i7-en ugye, hogy meglóduljon rendesen az fps számláló...
To all: Nektek is nagyon boldog karácsonyt kedves fórumtársak!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
proci985 #25786 üzenetére
Jah akkor is TRU-m volt és nagy ívben sz@rtam a még a 85 fokos hőlimitre is, nem hogy a 72-re.
Akkor még nem voltam szívbajos mint most.
Felső tápos házam volt akkor még, lehet nagyon bemelegedett a kicsike.. Bár eleinte a TX is felül volt és mégis vitte. Igaz ez a SeaSonic beles TX kb egy napom sem említhető azzal a Delta béllel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- PlayStation 5
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Moderátort keresek a fórumhoz! (változás: a jövőben jelentést lehet csak leadni)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged