- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- LTE frekvenciák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Milyen SLI volt? Szerintem csak a rossz emlék dolgozik benned azért utasítod el ilyen kategórikusan. Mára nagyon sokat javult ez a rendszer. Én viszont kétmagos GPU-t nem vennék, amit eddig láttam tesztet függetlenül attól hogy ATI vagy Nvidia volt nagyobb felbontáson szűrők mellett "megfeküdt" mindegyik. Talán az X2 jobban szerepel kicsivel extreme beállítások mellett már amikor működik a CFX.
-
Zájec
veterán
szerintem ne kinlódj a kollgával, én neked adok igazat... ő tipikusan az a felhasználó akit vakitani lehet a Mhz-ek és GB-ok nagyságával , valamiböl a marketingnek is meg kell élnie , hát az ilyenekböl élnek meg , nem pedig olyanokból mint én meg te..... rólunk csak félig nyúzzák le a bört , de ő róluk teljesen....
-
tome.jr
addikt
Nem igazán érzek ellenmondást a hsz-eim között, legfőképp nem hazudtoltam meg magam. Nem nagyon nézem az ár/érték arányt ez igaz, (vannak még itt a topicban páran aki 965-öt használnak) de ebből szerintem nem következik egyenesen hogy nem érdekel mennyit bukok valamin, ilyet nem írtam sehol. Azt viszont minimálisan elvárom az új hardvertől hogy lényeges, vagy számomra lényeges gyorsulást hozzon. Core i7 nem hozott számomra olyan pluszt eddig ami miatt késztetést éreznék, hogy fél millát beleöljek a fejlesztésbe. Ráadásul ha Core i7-re váltok akkor 985-öt fogok venni vagy esetleg 965-öt használtan. Hülye azért én sem vagyok, hogy vegyek 230k-ért 965-öt és fél év múlva eladjam 150k alatt azért hogy vehessek 985-öt 250k fölött.
Egyébként sem értem ezt a hülyézést mire érted.
Nem lottón nyertem a pénzem tehát én is megnézem mire költöm el. Valamit félrenéztél, főleg ha a spinneres kategóriába sorolsz. De részemről ez a téma lezárva.
-
tome.jr
addikt
Ha Core i7 akkor valószínű 965 lenne. Szerinted mennyiért lehet majd eladni ha kijön a 975/985?
Ehhez képest kb harmad annyiból megvolt a QX és ha azt eladom akkor kb nem fogok rajta bukni csak valami nagyon minimálisat. És hol van az a háromszoros teljesítmény a háromszoros áron?
-
-
tome.jr
addikt
Core i5 2010-ben lesz csak addig van egy teljes év. Ha a 775-öt 2011-ben vezetik ki akkor addig még illene egy-két új procit letenni az asztalra. Kérdés hogy a Core i5-öt egyáltalán bevezetik-e. Szerintem sok embert az tart vissza a 775-ről való átállásra, hogy pl Core i5 nem kompatibilis a Core i7-tel.
-
-
Tody56
aktív tag
Erről van szó. Nyugodtan vegyél külön 3db-ot és megy. Annak néz csak utánna hogy a giga megeszi e.
Mivel nagyon vissza lehet skálázni a memoriákat a procihoz, így a leggyengébb ramokkal is lehet 4ghz-et hajtani, csak maximum nem 1600 körül megy a ram csak 1200.
Egyébként ez a kingmax simán tudja az 1600-at jó esetben cl8-ban rossz esetben cl9-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest