- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Szia! Van egy jó és egy rossz hírem: A jó az hogy kijött az új WHQL-es driver (158.18), sajnos csak angol...
A rossz pedig, hogy az 1440x900-as felbontás továbbra sincsen benne...
De benne van az 1280x800-as!!!
Talán mégiscsak elolvasták a levelemet... Akkor pedig a Tiédet is olvassák, a legközelebbiben már benne lesz az is... -
Vistaboy
veterán
Örülök hogy sikerült!
Egyébként nem kacarászok, Én is sokszor jártam már úgy hogy valamit megoldottam, aztán pedig lestem, hogy most mit is csináltam???
Mindegy, az biztos hogy amíg nem rakod újra a Vista-át vagy ki nem próbálsz új driver-t, nem lesz gondod... Azért ha lesz olyan NV-driver, amiben benne lesz ez a felbontás, majd csörgök... -
Vistaboy
veterán
Hát reméljük, mindenesetre furcsa, hogy a korábbi WHQL-es driver-ben benne volt, az újban pedig nincsen...
De a legfurcsább az, hogy a natív felbontásnak számító (Neked) 1440x900 nincsen benne. Az 1280x800 ugye nem natív, így, gondolták, az nem fog hiányozni. Csak hát ugye van az a Stalker nevű dolog, aminek az 1680x1050, hogyismondjam... sok... -
Vistaboy
veterán
Szívesen. Ami a mostani gondodat illeti, emlékszem hogy valahol pont ezt kérdeztem Én is valakitől (Talán a Vista topikjában, nem tudom), hogy amikor az új driver-t feltettem, eltűnt az 1280x800-as felbontás. Ott valaki azt mondta hogy van egy program, amivel felbontásokat lehet hozzáadni a driver-hez. Olvass utána vagy kérdezz meg valakit, melyik progi az...?
-
Vistaboy
veterán
Furcsa. Nekem még most is hogy fel van telepítve a 205BW driver-e, engedélyezi az ''Általános PnP Képernyő''-driver kiválasztását.
Próbáld ki Te is, a driverfrissítésnél válasz a driver keresése a gépen-t, majd a választás a gépen található illesztőprogram-listából-t. Ha ott a hardverek között nincsen az Általános PnP Képernyő, akkor vedd ki a pipát a ''Kompatibilis Hardvereszközök megjelenítése'' elől. Ha így előjön, akkor telepítsd fel. Nyafogni fog hogy nem az való hozzá, de rakd fel. Egy próbát megér... -
Vistaboy
veterán
Ha az XP alapból felismerte, akkor fel is tette hozzá a megfelelő driver-t. Indíts csökkentett módban és nézd meg, milyen driver-ek vannak feltelepítve (Eszközkezelő alatt), ha találsz valamit, ami a monitoré lehet, kézzel telepítsd fel. Ha nem találsz semmit, válaszd ki az Altalános Plug&Play monitor-t, és ha P&P-es a monitor, akkor menni fog. Ha nem, nos, reinstall...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged