- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
palad
tag
válasz
Vistaboy #1231 üzenetére
Hali!
Nem csak a led villog.Na most ha lehuzom a gépről kiirja hogy ''No signal'' visszadugom
megint ki be kapcsol.Nem lehet hogy az alaplapon ''asrock dualvista775'' a biosba kéne állítani valamit?
Vagy a videókari ''x700 pro'' driverét ''ati catalist 5.5'' kéne lecserélni vagy beállítani? -
kuszal
tag
válasz
Vistaboy #1217 üzenetére
Köszönöm!
Hát mostanában nem tervezem újratelepíteni a rendszert, de mondjuk az is igaz, hogy csak a free verzió van fent. Azt még kitolom 100 napig, aztán meg majd meglátom. Addig mindenesetre spórolni fogok.
Az az igazság, hogy még sohasem vásároltam Operációs Rendszert. Játékot már igen, de mást...
De most, hogy már dolgozó ember vagyok, szerintem lassan itt az idejeÍgy tisztességes
Köszi mégegyszer mindent!
Üdv!! -
kuszal
tag
válasz
Vistaboy #1212 üzenetére
Szia!
Hááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááát! IGEN!
A jelenlegi hozzászólásomat 1440x900-as felbontásban írom! A PowerStrip-el sikerült valahogyan megcsinálni a dolgot.
Miért csak valahogyan?? Mert nem tudom, pontosan hogyan csináltam!Lehet harsányan kacarászni, de ez az igazság. Elkezdtem mindenfelé kattintgatni, egyszer még a Vistás drivereket is letiltottam, majd megint őrült kattogtatás és egy újraindítás után: ta-da-da-dam!!!!
Egyenlőre most elvagyok, habár van egy olyan érzésem, hogy a frissítést nem a legpontosabbra sikerült belőne, de ez van!
Köszönöm a segítséget!
Üdv: Szabolcs -
kuszal
tag
válasz
Vistaboy #1209 üzenetére
Na akkor majd én kitapasztalom. Valahogy csak össze kellene jönnie a dolognak :--)
Mondjuk én eddig csak az ASUS-nak írtam. Válaszolni válaszoltak is, de sajnos nem sokra mentem velük. Pl.: telepítsem fel a monitor driveréterre írtam, hogy az nincs mondjanak más tippet. Válasz: használjam 1280x1024-ben. Erre már kicsit berágtam és úgy írtam vissza. Rögtön válaszoltak is és a türelmemet kérték. Kíváncsi vagyok mit fognak kihozni a dologból
De most, hogy mondod lehet én is megeresztek egy levelet az Nvidia feléIgaz én az 1440x900-at fogom kérni, de az már KÉT ember. Biztos nem mennek el szótlanul a dolog mellett
-
kuszal
tag
válasz
Vistaboy #1203 üzenetére
Ezt is köszönöm!
Este le is töltöttem, meg fel is installáltam, de valahogy nem jött össze a dolog
Persze tudom, én vagyok a béna, de hogy ennyire
Beállítottam a felbontást, stb. Majd elmentettem új illesztőprogram néven. Az eszközkezelőben kikerestem, majd mondtam neki, hogy az legyen a monitor új illesztőprogramja. Persze kiabált, hogy nmincs aláírás, de továbbléptetem. Szépen lefutott meg minden és...
Továbbra sincs a választható felbontások között a 1440x900Pedig a program jó a Vistához is, már megnéztem a gyártó honlapját .
Valamit elronthattam, de majd ha ma hazamegyek a munkahelyről akkor nekiesek a kicsikénekViszont ha nem fog összejönni, akkor...
De remélem a legjobbakat.
Üdv: Szabolcs -
kuszal
tag
válasz
Vistaboy #1201 üzenetére
Szia!
Köszönöm az ismételt segítséget!
Sikerűlt!!!! A monitorhoz mostmár azt írja ki, hogy Általános PnP képernyő DE sajnos továbbra sem tudom beállítani az 1440x900 felbontástPedig már tegnap telepítettem a legújabb videókártya drivert is
Sajnos nincs több tippemMost 1600x900-ban megy. Nem olyan rossz
egynek elmegy. Kicsit össze vannak nyomva az emberek a képeken de legalább már függőlegesen rendben vagyunk
Esetleg még arra gondoltam ,hogy újratelepíthetném a Vistát (most az van fent és nagyon tetszik, nem akarom lecserélni XP-re) majd beállítom az Általános PnP képernyőt és csak ez után telepíteném fel a videókari driverét.
Vagy esetleg kipróbálhatnám egy másik monitor driverét. De az nem hiszem, hogy hatásos lennehiszen nem hiába készítenek minden monitorhoz külön drivert
Köszönöm mégegyszer! Üdv! -
kuszal
tag
válasz
Vistaboy #1194 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Sajnos ahoz, hogy meg tudjam nézni, hogy az XP milyen drivert telepített fel a monitorhoz, ahhoz újra kell rakni az xp-t. De nem gond, ennyit megér.
Az viszont fúrcsa, hogy a Vistában nem tudom kiválasztnai az Álatlános Plug and Play monitort. Ez miért lehet? -
kuszal
tag
válasz
Vistaboy #1192 üzenetére
Szia!
Hát az az először az az volt amikor az összeszerelt gépet első alkalommal befűtöttem. Akkor az XP felismert, gondolom mert be lehetett állítani az 1440x900-as felbontást. De akkor volt a másiik monitor kipróbálása és azóta nem hajlandó 1440x900-ban menni.
Azt pedig sajnos nem tudom, hogy milyen driver volt fent akkor amikor még jó volt. Lehet ebből egy XP telepítés lesz -
Miguel
csendes tag
válasz
Vistaboy #1188 üzenetére
A helyzet a következő:
Van mágnes, mert van a monitor alatt egy, meg mellette kettő hangfal, de valahogy nem tartom felelősnek őket, mert bár nagyot is tudok ütni, a mágneses teret csak nem zavarom össze.Magyarán akkor folyamatos kellene, hogy legyen, és nem javulna meg holmi ütögetéstől.
Amúgy mikor odébb vittem a hangfalakat, az sem segített. Demágnesezés dettó nem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged