Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tasker
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
Sziasztok
Adott a gepem: 3060, display portban egy Asus VG279q, HDMI-vel meg egy 2219 dell van bedugva.
Eszrevettem, hogy az Asus random idokozonkent 1-2 masodpercre kikapcsol, majd vissza. Ezt az elmult par nap kezdte el eljatszani, vagyis akkor tunt fel, hogy amikor idle, ezt peodukalja. Amikor hasznaltam, nem tapasztaltam, még!
3 dolog van eszemben.
1: DP kabel
2: VGA-n a DP port (ez mitol menne tonkre?)
3: Monitor tapegysegMelyik a jellemzobb hiba? Kabelt tudok venni, de a masik kettot hogy tesztelnem?
-
tasiadam
veterán
Valakinek nem kell dell 23,8"-os panel? egy csík van benne, eleinte zöld majd elmúlik, viszont ingyen adnám. Ha valakinek van betört 24-es DELL-ja, azt megcsinálni jó ideiglenesen, vagy csak tesztre.
-
tasiadam
veterán
válasz
fero02 #21674 üzenetére
Rendeltem most egy új panelt, kaptam egy zöld csíkot is, nem szarakodok am agyar szervizekkel akik 30k a panel plusz 15k a szerelés (3 csatlakozó és 2 patent).
Összesen 74 dollár. Ebbe benne van a 35 dolláros panel, az importvám és a szállítás díja, texasból. Kínából ugyan ez a model és sorszám 16k+10k szállítás plusz adó. Csodás -
tasiadam
veterán
válasz
Ciccuka #21667 üzenetére
Először ablak-monitor tisztítóval. Ám rajta maradt egy elég istenes rétegben, inkább koszosabb lett tőle. Majd enyhén mosogatószeres rongyal áttöröltem, és azután szárazzal is. Ekkor már nem volt foltos, de előjött ez a zöld szín és megint mázgás volt.
Megint áttöröltem, csak kitartóbban, akkor kicsit elmúlt, most idővel megjavult. Valószínűleg felszívta a vizet. -
tasiadam
veterán
Sziasztok!
Áttakarítottam ma a DELL monitorom, ips, pontos típust nem tudom hirtelen, és az van, hogy ahol áttöröltem ott zöld a kijelző fekete színnél, viszont a fehérnél és a többinél nincs baj.
Mit tudok vele csinálni? Csak bizonyos szögből látszódik ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K SMART WIFI GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest