Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Sanya
tag
Hi!
Hasonlóképpen jártam én is pár hónapja. Az a sajátom volt, szintén egy LG. Összeugrott néha vízszintes irányban kb. 0,5-1 centit a kép, majd megjavult. Ez így ment egy pár hétig, majd végleg összement a kép. Na ekkor már kénytelen voltam megjavítani...
Egy apró kis kontakhiba miatt - lusta voltam szétszedni... - a végén elszált egy pár alkatrész, amit cserélni kellett. Persze, ha előbb szétszedem, akkor olcsóbban megúsztam volna.
Úgyhogy javaslom, hogy minél előbb vidd el egy szerelőhöz, még talán olcsón megúszod!
Hiába... szervízesek, javítók átka: a saját dolgokra soha nincs elég idő...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest