- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mattey
tag
válasz
Mattey #12409 üzenetére
Na jó mág gy ztolsó és én abbahagyom a nyavalygást, ezt is már csak érdekességképp említem meg: Most az előbb az első indításnál felismerte a gép a monitort, viszont újraindítás után megint visszaugrott az eredeti 1440x900-as felbontásra és megint Display Device on VGA-t ír ki.... röhej
Remélem csak a videokártya a problémás...
-
-
-
Mattey
tag
válasz
Mattey #12405 üzenetére
Közben megtaláltam a probléma lehetséges forrását, valószínűleg tényleg driver lesz... a Catalyt Control Centerben a progi nem ismeri fel a monitort, valószínűleg a driver miatt ahogy azt páran korábban is írták... az újat nem tudom felrakni, szóval maradok ennyiben, amíg meg nem lesz az új videó kártya.
-
-
Mattey
tag
válasz
Mattey #12380 üzenetére
íNoh, a probléma még mindig gennáll, ráadásul a legfrissebb amd drivert nem is engedte felrakni, vagyis hibát írt ki a telepítésénél.
Ami véltozott, hogy most már látom az1920x1080-as felbontást, viszont nem tudom se arra felhúzni, se a monitor képfrissítését állítani, csak 60,ra vagy 59-re. A Screen Resolutionnál meg nem írja ki normálisan a vidókártyák, mint ahogy szokta, hanem csak azt, hogy DIsplay device on: VGA.
-
-
-
válasz
Mattey #12371 üzenetére
A biztonság kedvéért nézd meg, hogy milyen felbontásokat tud a kártyád (Aida64 tökéletes erre a célra), de szerintem is mennie kell az 1080p-nek.
Aztán induljon tiszta lappal a dolog: egyrészt manuálisan uninstalláld a Catalyst-et, majd DriverCleaner-rel, is gyaluld le az Ati cuccait, és a legfrissebb drivercsomagot tedd fel.Csökkentett módban működik a rendszer? Ha jól tudom, az fix 800×600-as felbontást ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged