- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
kaliber #6941 üzenetére
a kártyád az 5770 milyen gyártótól van ? Mert abban találtam most olyat, amelyiken 2 dv dvi- csatlakozó van meg hdmi, meg olyat, hol hdmi és 1 db dvi ---> kvázi a d-sub-ot csak adapterrel tudod átalakítva tovább vinni a monitorhoz.
Miért nem kötöd össze hdmi-vel ??Mondjuk ettől érdekes, hogy nem működik nálad a dvi
a monitor is jó /állítólag/ de ezt te láttad, vagy csak mondták ??
Akkor talán a vga-nál lenne baj, de mivel a régin meg jó, így sajnos ezt passzolom. Nem tudom hol lehet a baj -
DJ WOKKY
addikt
válasz
kaliber #6926 üzenetére
csatlakozó hiba. én visszavinném.
(#6927) tomy0628: gondolom nem mai a monitor. Talán sok már neki az a 70hz. Hagyd meg 60-on. Úgy is csinálja ha kilépsz játékból ?
(#6928) KingSize: töltsd le a Dead Pixel Tester-t, és ezzel nézd meg.
-
wutuka
aktív tag
válasz
kaliber #6806 üzenetére
Közben eladtam a HD 5770-et.
Most tehát az intel cpu-ban lévő IGP a videokártya(elég jó,kivéve komoly játék) Az intel drivere alapértelmezett 1-es!!!-ként tehát jól értelmezi a monitorom,és 2-es a TV.
a Windows7 viszont a képernyőbeállításnál a monitor2-es a TV 1-es. hiába alapértelmezett a monitor,akkor is a jó kurva anyját 2-est ad neki.és az istennek sem tudom 1-re változtatni!
hiába írok a windows topikba is semmi válasz!
Valószínűleg tehát a windows fordított számozása a baj,mivel a catalyst is így látja,viszont aZ Intel meg pont fordítva.
Most hogy nincs catalyst a helyzet ugyanaz.Indításnál a win indulásáig van kép a monitoron,aztán utána kampec.Ha kihúzom a DVI kábelt a moncsin,akkor meg is jelenik a kép.
Azt tudná valaki megmondani,hogy mi történik azzal,hogy kihúzom a DVI csatit,és visszadugom,hogy attól megjön a kép...Elképesztő! Nem gondoltam volna,hogy van olyan hardverkérdés,amit senki nem tud megválaszolni helyesen! -
DJ WOKKY
addikt
válasz
kaliber #6796 üzenetére
nem, nem gondoltam erre.
Csak, hogy ritkán szoktak kijönni ilyen hibák ilyen időintervallumban.
Tavaly volt egy olyan időszak amikor pl: egyes típusú vga-nál jött ki ramhiba. Akkor dettó ez volt. Nap mint nap, írták a hibákat, amiből erre lehetett következtetni.
Szóval teljesen komolyan mondtam a 6795. hsz.-t !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged