- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaliber
aktív tag
Monitor hibát mondtak, javitási költség min:10K a monitor értéke kb:15K, de a Catalyst-ban találtam egy ilyen beállítást: "3d frissítési frekvencia felülírása" itt beállítottam a 60Hz-et és azóta működik minden progiban, úgyhogy tényleg ez a hibája, de már kinéztem az utódját a moncsinak egy új Samsung P2370-et 39-ért.
A nálad jelentkező gond szerintem Catalyst driver hiba én is próbáltam átküldeni a TV-re és állítgatások során simán (magától) felcserélte a kijelzők sorrendjét ill. hiába próbáltam vissza állítani klón módba, kiterjesztett módban maradt, kikellett húznom a HDMI kábelt úgy állt csak helyre.
-
kaliber
aktív tag
Mint írtam ahogy a szervízben javasolták, hogy a driverben képfrissítés frekit 60Hz-re állítom akkor tökéletesen működik, csak némelyik program ezt felülbírálja és átállítja a frekvenciát és akkor megint nincs kép a monitoron csak a led villog. Ezt ugye a TV-n tudom le ellenőrizni mert kiírja a képfrissítés frekvenciát amikor arra váltok, egy olyan program kellene ami nem engedi ezt a frekvenciát felülbírálni egyik proginak sem.
-
kaliber
aktív tag
Helló!
Nekem hasonló a problémám a hardver:
Asus HD5770 a videokártya
SamsungB550 TV HDMI csatira kötve
fujitsu-siemens L19-2 monitor DVI csatira kötve,
újraindítás után hallom ahogy a gép dolgozik mégsincs kép a monitoron (villog a led rajta) csak a tv-n (klón módban). Ha lehúzom majd vissza dugom a DVI csatlakozót akkor többnyire vissza jön a kép a monitoron is. Már újra raktam az XP-t, a videokártyát kicseréltem az előző kártyánál (HD3850 3évig hibátlanul működött), tehát feleslegesen vettem egy videókártyát, lementem a mellettünk levő szervízbe ott azt mondták nekem, hogy ez monitor hiba a kártya driver-ben állítsam vissza a képfrissítést 75Hz-ről 60Hz-re és így működni fog (A TV bírja a 75Hz-et is ezért jeleníti meg a képet). Valóban így működik is csak a programok (pl:3dmark06) ill. valószínüleg a játékok is átállítják a képfrissítést 75Hz-re, és ezért nem működik a monitor. -
DJ WOKKY
addikt
másik topicban esetleg tudnak rá választ.
Az a baj, hogy ha a kábelt kicseréled, akkor sem oldódik meg a gondod szerintem, mert az meg utána jó...
ilyennel sajnos még nem találkoztam. a driver hiba is kizárva így.
Amúgy nekem világ életemben nvidia-s karijaim voltak, de azokkal ki tudtam választani mindig, meg más rokonságnál is, hogy melyik legyen az elsődleges és melyik a másodlagos megjelenítő. Ezt nem értem a catalystban miért nem egedi. -
DJ WOKKY
addikt
akkor pedig valamiért nem kaphatnak jelet a megjelenítők.
Az is érdekes, hogy a tv-d van elsődlegesen, a monitor pedig 2.-ban.
Ha a kábelt nem bántod, csak a monitort kapcsolod ki és be a gombbal, akkor is kap képet ?
Vagy, csak ha a kábellel játszol ?
Első körben leszednék egy másik drivert ahhoz a részhez, ahol a hiba jelentkezik. Esetleg azzal változhat valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged