- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
hali, ahogy olvasom kizártál minden hibalehetőséget, és elnézve videót is a monitorral van a gond xerintem az elektronikájával van a gond(jelzem olyan cégnél vagyok ami elektronikai paneleket gyárt) szóval ha van még gari akkor vissza vagy vett fel a kapcsolatot a samu-val
Sajnos néhány hiba nem szokott kiderülni a teszteléseknél csak hosszú üzemidő alatt a vásárlónál.... -
AtHoS
nagyúr
Na meglett a titok nyitja.
Egy felelős beosztásban lévő Asus szerviz munkatárs által adott tájékoztatás alapján:
1. Az Asus szerviz jelenleg csak garanciális problémákkal foglalkozik és mellette nem végez pénzért történő javításokat.
2. kb. egy hónap múlva viszont már nem csak garanciális gondokkal lehet fordulni az irányukbaSajnos nem tudtak tanácsot adni merre lehetne jelenleg egy Asus TFT monitort javíttatni vezérlőgomb problémával
-
tupacamaru
veterán
Szerintem teljesen jogosan jártak el. Te olyan sérülést okoztál a monitoron ami nem garanciális probléma. Ezután gondolom visszaküldted a monitort a boltba vagy a nagykerbe ahol nem végeznek javítást csak garanciális ügyintézést. Innentől kezdve ők abszolute nem foglalkoznak a te problémáddal mert nem feladatuk, én sem tenném. Az a baj hogy ha egy kicsit is belegondoltál volna ebbe akkor már az elején rájöttél volna hogy ez lesz a vége. Szerintem.
-
törölt tag
Kezdjük ott, hogy az ismerősöd örülhet , hogy ha nem számlázták ki neki a futárdíjat, és folytassuk ott, hogy az ismerősödnek tisztában kellett lennie azzal, hogy a gond nem garanciális jellegű, szvsz arról van szó, hogy az ismerősöd elakarta sunyin intézni a dolgot, hátha majd a szervizben megcsinálják. Ők sem hülyék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG UltraGear 27GP850 (NANO IPS/2K/180hz)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged