Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #19171 üzenetére
Ezért érdemes írnom nekik, vagy felesleges?
-
Kernel
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz #19174 üzenetére
Kapásból erre gondolna az ember, de nálam ilyet akkor szokott csinálni, amikor be van dugva egy kikapcsolt TV is, amit a driver bekapcsoltként azonosít. Ez is TV-függő, hogy melyiknél tűnhet így a driver számára. Ekkor csak be kell kapcsolni a TV-t és ott van rajta a kép.
De ha eleve csak 1 db kijelző rádugva a számítógépre, azt nem tudom, manapság melyik driver olyan fogyatékos, hogy "odaképzeljen" egy nem létezőt is.
Egyébként a látszólagos főképernyőről lehetne jobbra húzni az egeret, akkor átjönne, csak úgy kell húzni, hogy ne akadjon el az esetleges sarokban: [link]
-
core i7
addikt
válasz
Gaaabeeesz #19099 üzenetére
köszönöm
-
core i7
addikt
válasz
Gaaabeeesz #19096 üzenetére
és az gond?
-
Kernel
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz #18811 üzenetére
Úgy értelmeztem, hogy nincs papír, nincs garancia, bezárult ez a lehetőség. De ez nem az én területem, csak fizetős dolgokkal foglalkozom.
Valószínűleg hatékony lehet, az árat minden vállalkozás úgy szokta megszabni, hogy kölcsönösen megérje mindkét félnek, ezt már ők tudnák megmondani.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz #18809 üzenetére
Axelék szervizében van állítólag "COF-varrógép" (ahogy ő nevezte).
Kétrészes videó, első rész az előkészítés, második a "varrógép":
https://www.youtube.com/watch?v=t36YT7-5GTY
https://www.youtube.com/watch?v=faHnLqrlL3o -
Mikisys
őstag
válasz
Gaaabeeesz #18804 üzenetére
Ha még garanciális, akkor utána kell járni, hogyan tudod érvényesíteni a papírja nélkül.
Tessék szépen felhívni a szervizét és érdeklődni.
Nem szabad hagyni tovább elfajulni ezt a hibát, mert csak rosszabb lesz.Üdv!
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #18803 üzenetére
Fekete hàtteren kívül mindenhol van.
Valószínű panel probléma?
Garancia elvileg van még rá, de nem tudom már hol lett véve, es nincsenek meg a papírjai.
Hol lehet ennek utána nézni?
-
jacint78
addikt
válasz
Gaaabeeesz #17305 üzenetére
Klasszikus tünetek...
-
jacint78
addikt
válasz
Gaaabeeesz #17303 üzenetére
Ha mindegyik bemenet döglött akkor nem nagyon, én ilyenkor az órajelet és a tápot szoktam ellenőrizni ami 10-ből 9-szer rendben van, a maradék egy esetnél helyre lehet rakni kb. Magát a processzort nem nagyon lehet beszerezni, ha lehet akkor sem érné meg a cseréjével szórakozni, eBay-en szokott lenni komplett panel. Ez persze igaz a kommersz cuccokra, bontani is lehet alkatrészeket, de ilyen dell nem minden háztartásban van.
-
jacint78
addikt
válasz
Gaaabeeesz #17301 üzenetére
De lehet akár el nagy baj is, konkrétan "agyhalál". A legtöbb szervízben panelt cserélnek isten tudja mennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest