- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Kurutomi #4747 üzenetére
Szia. Igen valószínű működni fog,a piros keretes IC biztosan jó ha csere útán nem működne jobbra fent van egy optó IC azt kell cserélni 150ft tétel azt hiszem Tl típus.
Kondi csere:jó minőségű 105 c' fokos kondit használj a 470u 25/35voltos ugyan olyan értékűre cseréld,az 1000u/16/25/35voltost is ugyan olyanra cseréld van még alatta egy pici 220u/vagy 330u kondi azt is érdemes cserélni ha nem púpos akkor is.Ha találkozol mivel többféle kondikkal szerelték a tápot:a 680u helyet rakhatsz,de ezt az értéket lehet kapni 820u/de ezt már nem igen kapsz tegyél nyugodtan 1000u/16/25voltos kondit .ÜDV.
Vigyázz szerelés és próba után ha újra szétszeded a tápot,a puffer nagy kondit süsd ki áram ütés miatt.
-
antikupec
csendes tag
válasz
Kurutomi #4747 üzenetére
Én nem ajánlom hogy hozzányúlj!
Inkább bízd szakemberre!Én is próbálkoztam az enyémmel, és az lett a vége hogy pukkant egy nagyot és már be sem lehetett kapcsolni.
Pedig ha elvittem volna szerelőhöz, megúsztam volna 5-6ezerrel és a mai napig használnám.
De hülye voltam, így 20ezret érő monitorom a kukába landolt, miattam.
máskor nem nyúlok ahhoz, amihez nem értek - tanultam -
$mith
tag
válasz
Kurutomi #4747 üzenetére
Szia!
Nem vagyok jártas a témában, de ennyivel 'okosodtam' pár nap alatt (mióta az enyém is elszállt
):
Ez több mint valószínű, hogy kondicsere lesz, és igen utána nagy valószínűséggel működni fog újra a monitor (de ugye ez sem 100%).
1. Ha garanciás még, akkor le kell garanciáztatni
2. Ha már nem, de értesz a kondik forrasztásához és jártas vagy az elektronikában akkor cseréld ki a meghibásodott dolgokat és mérd ki az egész monitort, hogy ne fél munkát csinálj és utána pár nap múlva esetleg egy másik kondi szálljon el.
3. Ha egyik sem, akkor monitoros szakemberhez kell vinni vagy szervizbe (én is ezt tettem).Remélem tudtam segíteni, de majd jön valaki hozzáértő aki jobban felvilágosít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest