Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Üdv.
Lenne egy kisebb (?) problémám. Egy ~két hónapos AOC 24G2U/BK típusú monitorról lenne szó, aminek a jobb felső sarka tájékán észrevettem egy pöttyöt, fogalmam sincs mikor és hogyan került oda, viszont tegnap fedeztem fel. Mivel megpróbáltam lepucolni, és többféle tisztítószerrel való próbálkozás ellenére sem lehet eltávolítani, meglátásom szerint ez az üveglap mögött van, amit meg ugye nem igazán lehet eltávolítani garancia vesztés nélkül. Kérdésem hogy mit lehetne ezzel kezdeni? Próbáltam róla egy képet készíteni, a sárga karikában látszik a folt, így felnagyítva nem is annyira feltűnő, viszont távolabbról mióta felfedeztem mindig észreveszem, mert egy pixelnyi méretű sötétebb pöttynek látszik, főleg világosabb színű háttérnél feltűnő. Az viszont szerintem egyértelmű hogy nem pixelhiba, mert kinagyítva a képet látszik hogy működik ott minden pixel, valószínűleg a gyártás során kerülhetett oda valami szennyeződés, vagy passzolom...
Lehet ilyen miatt garanciáztatni, vagy egyszerűbb ha belenyugszom és próbálom nem észrevenni folyton?

Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gitáros topic
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest