- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy füstgenerátort (Piko 56161) és mi a müködési feltétele?
A papíron 16-22V és AC/DC-Digitalbetrieb.1lőre egy analóg öskövület Piko BR80-asra kötöttem és majdnem csurig töltöttem (Piko 56162-vel) Dampfdestillat 50ml+ Einfüllgerat.
A füstgenerator meleg ha már mentem vele kb 5 percet full sebességgel.
Szóval még sose volt ilyenem és ezért kérdezem, hogy mit rontottam el esetleg.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
joe007
tag
válasz
YanezTTrain #3542 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az eddig is felrakott és megosztott képeket. .)
-
joe007
tag
válasz
YanezTTrain #3527 üzenetére
Esetleg az asztalodról tudsz adni egy képet, hogy felismerjem? Köszi.
-
joe007
tag
válasz
YanezTTrain #3527 üzenetére
Szia!
Lehet hogy akkor találkozunk mert én is kimennék a fiammal Bp-ről .)
Üdv
-
joe007
tag
válasz
YanezTTrain #3483 üzenetére
Szia!
Köszönöm eme szép részletes leírást és örülök, hogy ilyen sok tapasztalatod van már az AC-vel kapcsolatban. Engem csak az érdekelt, hogy miért jobb vagy sem a DC-nél az AC, mert nekem csak DC-m van.
-
joe007
tag
válasz
YanezTTrain #3480 üzenetére
Hali!
Köszi a gyors választ és kérdésem lenne, hogy DC-ről miért tértél át az AC-re?
-
joe007
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy milyen lehet a Mechano gyártó mozdonyai?
Pl most erre gondoltam --> Mehano HO 55278 Link -
joe007
tag
Sziasztok!
Továbbra is kérdezném, hogy a Piko, Roco álltal gyártott AC-s termékeket átlehet alakítani 1xüen DC-sre?
Értem ez alatt, hogy a középső vezetőt és a kereket, ha lecserélem akkor máris AC-ból --> DC lesz?
Illetve a sorompó bekötés érdekel még két csatlakozási lehetőség van rajta +/- jelőléssel.
Köszi a helpet ismét.
Üdv, -
joe007
tag
-
joe007
tag
Természetesen van 80' as évek beli kapcsoló pultom (zongora bill-es)
és uez lenne a kérdésem a sorompó bekötéssel kapcsolatban. Köszi előre is a helpet bárki is tud egy gyors választ hogy a fiam élvezni is tudja a vonatozást a kiegészítőkkel.
Másik kérdésem, hogy a Piko, Roco álltal gyártott AC-s termékeket átlehet alakítani 1xüen DC-sre?
Értem ez alatt, hogy a középső vezetőt és a kereket, ha lecserélem akkor máris AC-ból --> DC lesz?
Üdv, -
joe007
tag
válasz
YanezTTrain #3414 üzenetére
Szia!
köszi a gyors választ ezt találtam hirtelen link
-
joe007
tag
Sziasztok!
Egy nagyon kezdő kérdésem lenne egy régi típusú Piko váltót szeretném életre lehelni és kérdésem lenne, hogy kell bekötni? Vkinek van egy használható ábrája? Köszi előre is a helpet mert a fiam már nagyon szeretné használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Netfone
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest