- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quakelord88
csendes tag
válasz
YanezTTrain #4682 üzenetére
Köszi! H0-s, mint már korábban írtam. Akkor szerintem az lesz, hogy a menthetetlen sínek helyett beszerzek újakat.
-
Quakelord88
csendes tag
válasz
YanezTTrain #4680 üzenetére
Fz1-es trafóm van nekem is, annak szerencsére semmi baja, és működő mozdonyom is van (szép ki Nohab). Igazán csak a sínek a problémásak. Komoly terepasztal terveim nincsenek, ezért minél többet szeretnék megmenteni a régi alkatrészekből. Jól értem, hogy újként, boltban nem tudok már olyan síneket venni, ami passzolna az én régi darabjaimhoz? És ha veszek egy új sín szettet, azon működhet a régi trafó + mozdony kombó? Bocs, az amatőr kérdésekért, de ez nekem tényleg gyerekkori játék volt, amit időnként összeraktam, komolyabban nem foglalkoztam vele.
-
Quakelord88
csendes tag
válasz
YanezTTrain #4674 üzenetére
H0-s Piko, semmi extra. Igazából nem is "egy készlet", több részletben lett összevásárolva, még anno én is vettem bele váltókat a '90-es években. Nem vagyok nagy modellező guru, még gyerekként játszottam vele inkább, ezért szeretném megmenteni, amit lehet. Tudok manapság olyan síneket venni, amivel működne ilyen régi rendszer? (trafó, váltók, mozdony, sorompó, stb.)
-
Quakelord88
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagyon nagyon nagyon régi (kb '70-es évek) analóg vasút készletem, ami sok év után került elő a pincéből. A mozdonyaimból van, ami működik, a kocsik is egész tűrhető állapotban vannak, viszont a sínek nagy része megrozsdásodott. Tudom, hogy nem sokat ér manapság egy ilyen analóg készlet, de ha van rá lehetőség, szeretném újra működőképes állapotba hozni. Mit javasoltok, mivel lehetne megmenteni a síneket a rozsdától?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest