- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
1.) Én anno SanDisk-et használtam 450D-ben, pont azért, mert az a "Márka" és tuti jó. Most egy PQI és egy Kingmax karit használok 550D-be és nincs velük problémám.
Van, aki esküszik a "Márkára", de mivel itt nincs túlhúzás, stb Szerintem nincs akkora különbség köztük. PQI élettartam, Kingmax 10 év garit vállal a kártyáira.
Mindemellett hozzá kell tenni, hogy pl Sandisk tulajtó én még nem hallottam panaszt (valószínűleg minőségibb agyártástechnológiájuk, enm tudom) míg más gyártó kártyáival már előfordult, hogy nem ment rendesen. Illetve a tesztekben is a SanDiskek viszik a pálmát, de azért van egy-két egyéb gyártó is kiugró teljesítménnyel.
Ha biztosra akarsz menni, vegyél a drágább márkákból, én speciel a piacon elérhető két legolcsóbbat vettem, és teljesen meg vgyok velük elégedve.2.) Nem tudom, sosem volt Nokia telóm, de szerintem nincsdiszkrimináció. Ha meg igen, akkor a Nokiának ki kellett adni a telóhoz egy kompatibilitási listát.
3.) Talán van, aki nem szereti a kábelt. Vagy egyszerűbb neki kikapni a kártyát, adapterbe, majd a laptop kari olvasójába bedugni. Az nem konfigurál, nem töltöget, hanem egyből használhatod.
4.) Elvileg az adapter semmi más, mint "kábelhoszabbítás". Ha mini/micro SD csatlakozóira forrasztanál vezetőket, amiket a kártyaolvasó megfelelő érintkezőishez illesztesz, az is működik. A sima SD-ben is annyi "eektronika" van, mint a micro-ban, a többi "csak doboz".
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- Sony FE 24mm 1.4 GM
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest