- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Buzmirigy kinyomas abszolut nem fajdalmas, kiveve ha be van gyulladva/bedugult es nagyon felgyult, vagy ha olyan kicsi az allat, hogy azert faj, mert az ember keze tul nagy, de ez sem jellemzo.
Van olyan allat, amelyiknek egyszeruen nem urul, vagy gyorsan feltelik, amennyiben rendszeresen van nyomkodva teljesen jol turik, nalunk egy macska is van aki jar nyomkodasra, o sem szokott szolni pedig a macskak nem arrol hiresek, hogy az ilyet engedik
Minden rutin kerdese, meg hogy mennyire finoman kezelik oket.
Mindezt csak azert irtam le, hogy ne tartson ez vissza, ha problema van ezzel a kutyanal, igen, lehet hogy rendszeresen kell csinalni de cserebe nem fog fajni. Akkor faj ha sosem nez ra senki es gond lesz belole.
En egyedul rendezem ezt le a kutyammal, sajnos allergias es neki muszaj 3-4 hetente, szeme sem rebben, tiz masodperc az egesz. -
alitak
senior tag
Ha ég a gyomra, annak van bármi más jele? Evés után elég durván tud csuklani, bár ha nem veszek levegőt 10 percig evés közben, akkor szerintem én is ezt produkálnám.
Bűzmirigyre mondta is a doki, hogy viszonylag ritka macskánál, de 3-4 dolgot mondott a szőrhullásra és ez volt a "legegyszerűbb", leggyorsabb. Mondta, hogy 2-3 hét kellhet hozzá, hogy legyen változás, de tényleg lett. Ott nagyon sajnáltam szegényt, nagyon sírt
Büdösnek nem büdös, csak alvás után ha beleböfög/ásít az arcomba. Az elég otromba dolog. Párszor visszaadtam neki, de őt látszólag nem érdekli.Cipőt nem bántott még eddig, sokkal taktikusabb. Egyrészt ha olyan történik, ami nem tetszik neki, akkor éjjel mászkál a párnámon körbe-körbe, ha megébredek, kiszalad a szobából. A másik módszere, hogy pár órával később hátulról hozzám szalad, ráver a bokámra egyet a karmával, aztán továbbszalad.
Sampont megszagoltattam vele, elhúzta a fülét hátra (nagyjából így). Mind a ketten tudtunk, hogy ez többet nem fordulhat elő
Alapértelmezetten amúgy így néz: kép
-
bul07
nagyúr
A minénk tiszta szoba macska, előtte mindig a száraz, ha gondol egyet ropogtat kicsit
Lassan 13 éves lesz, de elhízásnak nyoma sincs, 3 és 3.6 kiló között változik a súlya
Nem tudom hogy a fajtája miatt (Csincsilla Perzsa) nem hajlamos a hízásra vagy csak így alakult de nincs elhízvaRégen mikkor tüzelt akkor képes volt fél kilót is fogyni egy hét alatt(ép készlet hiány volt a macska fogamzásgátlóból)
Amúgy mostanában valamiért hasmenése volt , vagyis két három napig van ekkor csak száraz van előtte, majd elmúlik, eltelik két hét és megint hasmenés pár napig, most megint nincs
Nem tudjuk miért lehet -
alitak
senior tag
Szia, éhes szerintem is, de indokolatlanul sokat se jó, ha kap. Ha a napi adagot kiteszem neki egyben, akkor be is veri majdnem az egészet. Régebben tényleg volt neki mindig kaja a tálban. Konzervet nem kap, alutasakosat csak ritkán.
Az még megoldás lehet, hogy minden nap mérlegelek és teszek neki enni állandóra. A minap mértem, 4,4kg volt, ezelőtti értékére viszont nem emlékszem. Elkezdjük írni, aztán kiderül.Doki látta, féreghajtót kapott is pár hónapja, bűzmirigye is ki lett nyomva. Azóta eltelt ~2 hónap és a szőrhullás gyakorlatilag teljesen megszűnt. Fürdetni nem merem, kevesebbért is letépné az arcom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest