- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
válasz
Szemi & Emi #22781 üzenetére
-
Gaben92
őstag
válasz
Szemi & Emi #22781 üzenetére
Hagyd csak bekapcsolva nekik és a vízszintet figyeld. Én is alig látom a mi cicceinket inni, aztán valahogy mégis naponta kell töltenem fél litert.
Komolyra fordítva a szót, hagyd neki bekapcsolva 24/7 és máshol ne legyen neki kirakva víz aztán nézz rá a vízszintre 1-2 nap múlva. A mi macskáink este járnak rá leginkább, nappal tényleg ha egyszer-kétszer látom őket inni de éjszaka megy a fogyasztás rendesen.
-
Gaben92
őstag
válasz
Szemi & Emi #22672 üzenetére
Acél verzióról nincs tapasztalatom. A műanyagnak ugye van a tetején egy ilyen “gomba kalap” cucc amin le tud folyni a víz gyönyörűen és emiatt a víz hangját abszolút nem hallani. At acél verzión ha jól emlékszem ez nincs és a virágról közvetlenül a tálcára folyik a víz, szóval kicsit tartottam tőle, hogy túl csobogós/hangos lesz pedig szívem szerint azt vettem volna én is.
Majd írjatok, hogy mennyire vált be.
-
Gaben92
őstag
válasz
Szemi & Emi #22665 üzenetére
+Tsebacsi:
Flower fountain van nekünk (jelenleg 2 mert van 2 kölcsön cicc nálunk) és naponta a kettőbe 1L víz megy bele, ha nagyon meleg van akkor több. Ennyit iszik a négy macska jelenleg. Amiatt jó ez a kialakítás mert macskára szabható (virág teteje levehető, illetve az egész virág kivehető ezzel változatva, hogy kicsit/nagyon/egyáltalán ne csobogjon). Van amelyik a csobogósat kedveli jobban, van amelyik a simát.Mini szerintem ha csak egy macska van akkor elég lehet de én inkább a nagyobbat venném. Karbantartás szokott kérdés lenni, szóval elébe megyek. Heti egyszer meleg vízzel és szivaccsal átmossuk (macskanyál megragad azért) illetve havonta egyszer a szivattyút is átmosom + új szűrőt kap. Szivattyú átmosása amúgy egyszerű. Eleje lepattintható és egy szemöldökcsipesszel vagy ilyesmivel kivehető a forgórész, aztán csak át kell mosni egy kis kefével. Komplett nagymosás megvan 5 perc alatt.
-
Gaben92
őstag
válasz
Szemi & Emi #22662 üzenetére
Pedig ivókút abból is a zöld/fehér Catit. Hidd el, nem lesz szobadísz. Mi macskáink se isznak csapból de az ivókútból ketten betolnak 8 decit egy nap alatt. Azt még azok a macskák is imádják amik menekülnek a víz minden formája elől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jelszókezelők
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- NAVEE N65 roller eladó
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest