Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKG
csendes tag
Lehet, hogy felreerthetoen fogalmaztam az elobb. Tehat tesomnak 2 Szabadi van, egy rac es egy maskara, mindketto 95mm es 690es. Elegedett is veluk. Elsore Nagyot ajanlotta, de ahogy Te is, azt mondta, hogy nehez melle nyulni.
Es tenyleg jo lenne kezbe venni es elmenni vele egy csardaba valamerre Hortobagy fele, marmint enni...
Szoval lehet, hogy veszek egy mersekeltebb aru keszet tapasztalatgyujtesre, aztan, ha bevalik, nem is kell masik.
Ha meg ellenallhatatlan vagyat erzek valami nagyon egyedire, akkor csinaltatok.
Sajnos csak ev vegere erek haza, de majd befenykepezem, mire jutottam. Az asszonynak meg mar ki is neztem egy noi bicskat Nagytol, ugyis most jon a szuletesnapja, nem veszes az aruk sem. (Tavaly a SEIKO solar tobbe kerult...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest