- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darksiders84
aktív tag
válasz
attiati #1452 üzenetére
A beltériek közül a Ficus Ginseng szinte mindent túl él de télen bent lakásban már nem mindegy a hőmérséklet a páratartalom a fény radiátor közelében nem szabad de ablakhoz kéne a fény miatt szóval problémásak hiába szépek a beltéri bonsaiok ezért inkább drágábbak de a kültériek szívósak jobban bírják a megprobáltatásokat ja és igen a pozsgások is.
-
Darksiders84
aktív tag
válasz
attiati #1450 üzenetére
Nem vagyok kaktuszos de ez a jó hogy nem volt több kp nálam mondat ismerős nekem is amikor bonsai mániás voltam ismertem egy gyönyörű kertészetet Érden és elég sok pénzt hagytam már ott. Már nincsenek meg a beltériek csak pozsgásból van 3 amiből az egyik majomkenyérfa már jóval több mint 10 éves de még nem virágzott pedig szép fehér csillagos lenne ősszel/télen.
-
Rive
veterán
válasz
attiati #1313 üzenetére
Lövésem sincs, nem használok csodasszereket
A legtöbb növénynek van valamiféle természetes preferenciája (földtípus, fény- és vízmennyiség, satöbbi). Ha annak megfelelően vanik kezelve, akkor jól fogja érezni csodaszer nélkül is: ha nem, akkor csodaszerekkel is csak kínzás.
-
jeriko2
tag
válasz
attiati #1250 üzenetére
Igen, át kell ültetni. Ez a tőzegszerű valami azért van, mert ezeket a növényeket ipari méretben termesztik, és az összes tápanyagot adagolják az igényeinek megfelelően. Ha ebben hagyod, pár hónap alatt (ahogy kimerül az elraktározott tápanyag) jó eséllyel tönkre fog menni. Emellett az a tőzegféle a vizet sem tartja meg, hamar kiszárad.
(Átültetésnél nem kell leverni az összes "földet" róla, ne sérüljenek a hajszálgyökerek.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Saeco Gran Baristo Avanti HD 8977 I FRISSEN SZERVIZELVE I VÍZKŐTELENÍTVE I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest