- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Eastman #1065 üzenetére
szia!
én is próbálkoztam már ilyennel ... igaz, nem egy kádnyi mennyiség esetében ... de felmelegíti a vizet
esetleg egy nagy műanyag hordót feltenni magasra, majd fürdés előtt abból leengedni a vizet?
( 2 szomszédomnak is ilyen van, sötétzöld műanyag hordó, 2 m magasan )
vagy deszkákból ácsolni egyet- szintén 2 m magasra ), lefesteni feketére?szerintem mindenképp a fekete a nyerő szín ...
-
-
hódmaci
senior tag
Köszönöm a tanácsokat.(Elnézést a lassú válaszért.)
Amennyiben dió hát van választék,mert ha az akkor vegyük figyelembe a termést is.
Könnyen törhetőnek kellene lennie,nem fontos a bő termés inkább a minőség no meg a terebélyes lombkorona
Milotai,Alsószentiváni,Tandari,stb.........
Tudnátok valamit ajánlani?Nem Pest-megyei vagyok onnan még vagy 160km
De azért köszönöm a jó szándékot. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Welock Touch 51
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged