- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz
MPowerPH #17738 üzenetére
Nálam is és több ismerősömnél is nagyon szar volt a paprikatermés, ugyanúgy jóval kisebbek teremtek. Ugyanaz a fajta, ugyanaz a föld, ugyanannyi öntözés. Másra nem tudok gondolni csak arra, hogy egyre több egymást követő napon van 30 fok fölött a hőmérséklet, és ez nem kedvez neki. Ugye tartósan magas melegben károsodik a virág, csökken a fotoszintézis hatékonysága és gyorsabban beérik a termés, vagyis még azelőtt érett lesz a paprika, hogy lenne ideje nagyobbra megnőni. Oké, neked fólia alatt van, de arra is hatással van a külső hőmérséklet.
Jövőre próbálkozok egzotikusabb fajtákkal, és lehet valami árnyékolás is kéne nekik.
-
Dorian
félisten
-
-
H-Zol
senior tag
válasz
MPowerPH #16110 üzenetére
Így képről igen nehéz , de ha vírus akkor nincs mit tenni ! Nállunk is van egy pár vásárolt paprika palánta , ami gyanús , én adtam nekik egy levél trágyát , gomba és rovar ölőt , meg még tettem bele atka ölőt is ( így durván hangzik de soká lessz még rajta paprika , és hátha hejre jönnek) A saját magról vetett paprikáink szépek , csak a vásároltak gyanúsak , de nincs sok 10-10 növény !!
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
MPowerPH #15519 üzenetére
Én, pontosabban anyám már épített ilyet nagyon régen ♥
1. Ha - ahogyan a képeden is látszik - emeletesre csinálod csak rondább lesz . Helyette szebb lesz ha a nagy átmérőt kis méretű természetes kövekkel rakod ki belül földel, lehetőleg ne teljesen szabályosra -> majd az egyre kisebb átmérőjű nem emeletes köröket viszont egyre nagyobb szintén természetes kövekből belül földel és szintén nem teljesen szabályosra rakod . Ekkor ugyan 1db emeletes lesz de mégis valami kúpos alakzatot fog mutatni !
2. Ne csinálj hozzá vízfolyást, mert elkoptatja, ill. elhordja az apró szemcséjű földedet róla .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest