- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Én nem vegyszerezném. Ha nagy a gaz, bozótvágóval le kell kaszálni, aztán hetente, vagy ha nem esik sok eső, kéthetente letolod fűnyíróval, és szépen alakul majd.
Permetezni olyan helyen szoktak, ahol nem számít az esztétika, nálad gondolom nem hátrány, ha szép a gyep. -
martillo
tag
Mivel nagyon eros vegyszer en nagyon ovatos lennek a gyerekkel => biztos nem vinnem ki jo par napig!!!
Persze, hogy tele van a folded es ujra fog noni a glialka utan is.
Ez tobb koros dolog lesz, az biztos, de minden fuvesitest illik egy alapos gyomirtassal kezdeni.En tovabbra is amellett vagyok, hogy ha magamnak csinalnam, akkor egy eros glialka, ahogy latom hogy no vissza ismetlem 5-10 napon belul. Akar ketszer is ismetelnek, ha olyan a terep, akkor is csak egy honapnal vagyok. Es utana (ezek alapjan a 3x-os gyomirtas utan) kezdenem a fuvesitest. A fu amugy is el tudja nyomni a gazta, foleg egy ilyen alapos gyomirtas utan.
-
Rive
veterán
- úgy tíz évre való mag van már ott a földben, úgyhogy bármit csinálsz, visszanő. Glialka után is. Nagyjából az egyetlen megbízható megoldás a rendszeres nyírás, éveken keresztül.
- kánikula idején nem érdemes, de amúgy bármikor lehet, ha nedvesen tudod tartani amíg meg nem erősödik... -
martillo
tag
Glialka, en is azt hasznaltam par hete es mukodott.
Keszitesz belole megfelelo higitassal es lepermetezed a gazt. A zold novenyre kell permetezni, onnan szepen felszivodik egeszen a gyokerig es kisargul. Kb 2 het alatt hat veglegesen, de en egy het utan rafujtam ismet az ujabban kinott gaznak, most mar jo!Glialka-t kapsz akart praktikerben vagy kisebb a gazdaboltban.
3000-tol indul literje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest