- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
modflow #7150 üzenetére
Én használtam már purhabot. Működik, rendesen feltapad a fára. Nem tudom, hogy alatta milyen, de gondolom jobb egy nyílt sebet befedni, mint hagyni, hogy a mocsok bele hulljon. Olyan 1o éve ilyen a fa. Előtte kipucoltam, bekentem én is gombaölővel. Nem tudom, hogy mi van, ha nem foglalkozol vele, lehet, hogy úgy is ugyanúgy túlél a fa.
-
justmemory
senior tag
válasz
modflow #5849 üzenetére
Szia,
mi ilyet vettünk anno (tény, nem ennyiért), de ha meggondolod jó esetben nem egy szezonra veszed. Úgy lehet megéri. Esetleg a Praktikerben van ilyen, ez olcsóbb.
Ha botokat vágsz, javaslom, hogy akác legyen, az nem rohad szét hamar; az egyenességgel viszont gondban lehetsz.
Esetleg azt tudod még csinálni, hogy az ágyás két szélére lebetonozol 2 oszlopot, majd egyet keresztbe fektetsz rajta, és zsinórral/madzaggal futtatod hozzá a parikat (magyarul felkötöd őket). -
cannibal
senior tag
válasz
modflow #2408 üzenetére
A rotakapa kérdés engem is érdekel. Nézegettem az árúkeresőt, de 100k alatt egyik se volt meggyőző.
Tud valaki esetleg ajánlani olyat amit érdemes megvenni?
Most fogom lecserélni a fűkaszát is. Ott Stihl FS55 és Husqvarna 128 R között vacillálok, de akárhogy is nézem nincs döntő érv egyik mellett se. Esetleg valakinek van tapasztalat ezen a téren?
-
Spet
addikt
válasz
modflow #2138 üzenetére
Mindig ha ilyen hosszú ideig nem használod, nyugodtan kitekered belőle a gyertyát és leengeded az üzemanyagot belőle.
Majd ha újra használni akarod akkor gyertya vissza pár indítási próba. Ha nem megy akkor gyertya ki annak tisztítása ronggyal és vissza. Általában pár próba után be kell, hogy induljon gond nélkül.
-
Chaser
legenda
válasz
modflow #1165 üzenetére
a középő növény havasi törpefenyő, sok verziója van, abból raknék én is
vmilyen arany borókát, japán babérsomot, tuját inkább nem
ha nem feltétel h örökzöld legyen akkor árnyékliliomot is, akár szoliterként, annak is rengeteg fajtája van és elég látványos tud lenniszerk: takarás v mulcs v nagyobb "kavics" mint a képen, alá geotextil
"suhanó" fűnyírója van vkinek? 120-130nm-re kellene sík felületre, böngészgetés közben akadtam rá, tetszik mert öko ( : és könnyű megoldani a tárolást - csak pincében tudnánk ami azért messze nem száraz - , se kábel, se benzin, se nagy zaj, de elég vegyes véleményeket olvastam, főleg a nagyobb nevekről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest