- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
User_2
tag
magnézium és kalcium hiányt a nagy hőség akkor is ki tud váltani, ha egyébként a talaj telített a szükséges mikroanyagokkal.
különböző növények különbözően reagálnak az extrém hőségre, olykor egyedszinten is.
tehát nem feltétlen hiányos a talaj, ha nyáron hőségben a növény hiánybetegség tüneteit mutatja. -
Humán téma csukható sztem, a növényeknek jó, maradjunk náluk
.
Egy pici bibi viszont lehet vele: a szulfát korlátozza a Kálcium elérhetőségét, úgyhogy próbálom nem túladagolni. Ezt még vegyészkedő koromból tudom: a kálciumot ha sok van belőle úgy lehet vizes oldatból kimutatni, hogy bármilyen szulfátos dolgot adunk hozzá, akkor nagyrésze oldhatatlan szutyokként kicsapódik.
Lehet levéltrágyaként kéne beadnom a pariknak?
-
-
Vismajor01
addikt
-
justmemory
senior tag
Minél természetesebb a kert, annál hatékonyabban védődik a termésed is. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Az MME honlapján sok jó ajánlás van; én most majd denevérodút szeretnék csinálni, illetve nagyobb madaraknak költőodút is (idén verebek voltak csak a B odúban). Sajnos a fecskéket nem sikerül igazán visszacsábítani, pedig kevesebb szúnyog lenne nyáron... -
justmemory
senior tag
Ahogyan írták, figyelik egymást, de kell idő, hogy észrevegyék és el is kezdjék használni. Nálam kb. 1 hét szokott lenni.
Kétféle etetőm van; egy tálcás, amire kiszórom az eleséget - ezt 2-3 naponta kell tölteni csúcsban, mikor hideg van és sok a veréb (inkább azok túrják szét) -, és egy toronyszerű önetető. Ezt nem tudják annyira széttúrni, mert csak annyira férnek hozzá, amennyi a résen alul kijön. Ebből lehet nagyot csinálni, amit fel lehet tölteni akár sok kilónyi maggal is, mert nem tudják széttúrni. Természetesen magasan (2+ méter) van mindkettő és tetejük is van. Tyúk nem is férne hozzá egyikhez sem, ha lenne... -
justmemory
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged